Bildepån

Bildepån

Välkommen till Bildepån

Tillsammans vill vi skapa en skön känsla som är värd att delas med andra och längta efter!

Bildepån i Varberg är en del av Finnvedens Bil. Ett familjeägt företag inom bilhandel med en flermärkesstrategi som vill göra skillnad och inspirera genom innovativa möten mellan människor. Bildepån representerar Volvo personbilar, Renault- och Dacia personbilar samt transportbilar och har ett komplett utbud av produkter och tjänster för att underlätta billivet.

Bildepån är ett MRF-anslutet företag och lämnar alltid MRF- eller Trafiksäkerhetsgaranti om ingen annan garanti kan erbjudas. Det ska vara roligt och enkelt att äga en bil köpt hos oss oavsett om du handlar en ny eller en begagnad bil. Vår ambition är att du ska vara så nöjd med ditt bilköp att du rekommenderar Bildepån för vänner och bekanta och själv kommer tillbaka till Bildepån när det är dags att byta bil.

Företagsinformation

Org.nr: 556065-4864

Våra tjänster

 • Nybilskänsla med en lackbehandling

  Om du vill bevara nybilskänslan på din nya bil extra länge, ska du satsa på en lackskyddsbehandling! Då blir det dessutom mycket enklare att hålla lacken konstant fräsch och skinnande ren. En enklare återbehandling efter 12 månader räcker för att bibehålla originalglansen under lång tid framöver.

  En lackskyddsbehandling ger ett effektivt skydd mot solens skadliga ultravioletta stålning, oxidation orsakad av miljöföroreningar och vägsalt. Bilen genomgår ett antal olika moment innan vi slutligen applicerar lackskyddet, som sedan får härda under flera timmar. Lackskyddsbehandlingen bibehåller lackens spänst och motståndskraft vilket höjer andrahandsvärdet på din bil.

  Priset på lackskyddsbehandlingen varierar beroende på bilens kondition.

  Fråga vår personal på Bilvårdcenter om just din bil på 0340-50 40 40 alt. bilvardscenter@bildepot.se

  Nybil Från 3995:-

  Begagnad bil Från 4495:-

 • Låt oss på Bildepån i Varberg ta hand om dina sommar- eller vinterhjul när du inte använder dem. Vi tvättar dem, kollar mönsterdjup och skick. I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden. Allt för att maximera däckens livslängd. När det blir dags för hjulskifte bokar du enkelt en tid här! Där kan du enkelt och lätt välja en tid som passar din kalender. Vi kontrollerar självklart dina däcks skick innan montering, för att du ska veta att du alltid kör på säkra däck.

  Däckhotell med Volvokort 600:-

  Däckhotell utan Volvokort 700:-

  Priserna gäller per säsong inklusive ett skifte.

  Har du funderingar kring däckhotell eller önska boka in dina hjul hos oss gör du enkelt på nedan formulär eller kontaktar du vår Däckcenter på tel. 0340-50 40 99 eller dackcenter@bildepot.se

 • Vi hjälper dig hitta rätt däck!

  På vägen handlar allt om att säkerhet och framkomlighet. Våra däck som vi säljer på Bildepån i Varberg är både säkra, slitstarka och komfortabla. Det vet vi eftersom vår däck är testade. Vi på Bildepån hjälper dig hitta rätt däck till din bil och erbjuder även däckhotell och däckskifte på Bildepåns Däckcenter, Suvindsvägen 23 i Varberg.

  Ett vinterdäcks förmåga att greppa på is och snö avtar i takt med slitaget. Redan vid 4 mm mönsterdjup minskar dina möjligheter att bromsa och styra din bil på svårare underlag. Vi har många års erfarenhet om däck och vi vet vilka däck som passar bäst för din bil.

  Har du funderingar och frågor är du alltid välkommen att kontakta

  BILDEPÅNS DÄCKCENTER

  Susvindsvägen 27

  VARBERG

  dackcenter@bildepot.se

  tel. 0340-50 40 99

 • Tvätta med rent samvete!

  Som alternativ till vår tvättgata har vi fyra gör-det-självplatser där du kan välja att själv tvätta din bil. Har du en hög bil kan du använda platsen utan tak. Hållbarhetsarbetet är viktigt för Bildepån och vi har alla ett gemensamt ansvar för att lämna över en välfungerande och frisk värld till kommande generationer. Därför investerar vi i en helt ny anläggning för biltvätt, som möter Svanen-märkningens höga krav, utan att ge avkall på kvaliteten. Bildepåns tvättar minskar utsläppen av skadliga ämnen med 90 procent, jämfört med en orenad biltvätt. Resursförbrukningen är ytterst effektiv: vi återvinner regnvatten, får värme och elektricitet från egna solpaneler och belysningen sker naturligtvis med energisnåla LED-lampor.

 • Däckskifte

  Årstiderna växlar och däcken likaså. Hos oss på Bildepån i Varberg skiftar du dina däck snabbt och enkelt. Sommardäck såväl som vinterdäck. Här slipper du köer, du bokar en tid som passar din kalender.

  Men, inte nog med det; du kan även boka plats på Bildepåns Däckhotell! I stället för att däcken ska ta plats i garage eller källare, förvarar vi dina däck under optimala ljus- och temperaturförhållanden.

  Vi tvättar dem, kollar mönsterdjup och skick. Så när det är dags för skifte, är det en snabb affär!

  Däckskifte med Volvokort 200 kr

  Däckskifte utan Volvokort 250 kr

  BILDEPÅNS DÄCKCENTER

  Susvindsvägen 27

  VARBERG

  dackcenter@bildepot.se

  Tel. 0340-50 40 99

 • Behöver du hjälp med att laga stenskott i vindrutan?

  Vänta inte för länge. Ett stenskott kan lätt bli en spricka, och skapa större skador. Många skador kan repareras och andra fordrar byte av rutan. Vi kan hjälpa dig i båda fallen. Vi gör en fackmannamässig bedömning enligt våra säkerhetskrav. Tänk även på att en sliten vindruta utgör en stor trafikfara vid t.ex. lågt stående vårsol, mörker eller regn.

  En skadeanmälan är nödvändig. Du hittar en skadeanmälan på vår hemsida: http://www.bildepot.se/service/vindrutebyte/

  För att boka tid kan du ringa eller kontakta oss via mail.

  Bildepåns Bilvårdscenter

  Susvindsvägen 21

  tel. 0340-50 40 40

  bilvardscenter@bildepot.se

 • Volvokort/Renaultkort eller som vi väljer att kalla det Bildepånkortet är idag Sveriges största bilägarkort fyllt med tjänster som gör vardagen enklare för alla oavsett märke. Kortet erbjuder rabatter som gör ditt bilägande billigare och erbjudanden som gör fritiden roligare. Det finns så många fördelar med Volvokortet, så vi kan garantera att det finns något för alla. Med Volvokort får du alltid drivmedelsrabatt när du tankar på Tanka och OKQ8:s stationer och gäller på bensin, diesel och etanol. Och du vet väl att du inte behöver äga en Volvo för att ha ett Volvokort?

  Volvokort med Visa kostar inte ett öre att skaffa och årsavgiften är 0 kr! Fri reseförsäkring ingår när du betalar minst 75% av din resa med Volvokort med Visa.

 • När olyckan varit framme och fälgen blivit skadad

  Har du någon gång kört på en trottoarkant och skadat en fälg? Då vet du hur det känns. Inte nog med att fälgen har fått en skada, det kan vara svårt att hitta en ny fälg och även bli kostsamt. Nu kan vi på Bildepån renovera fälgar med lättare skador, till exempel kantstötta, repade eller missfärgade fälgar. Vi renoverar fälgar till fast pris upp till en viss nivå, därefter offert.

  Pris från: 1.995 kr

  Kontakta DÄCKCENTER för fälgrenovering:

  0340-50 40 99

  dackcenter@bildepot.se

 • En olycka händer så lätt. Lugn. Det ordnar sig. Vi gör din bil som ny igen.

  Idag finns specialverktyg för att till exempel enkelt kunna pressa ut små bucklor direkt. Vi åtgärdar din bils skador snabbt, kostnadseffektivt och med miljövänliga reparationsmetoder. För oss är det viktigt att tänka på miljön, så vi fixar bulor utan att lackera.

  Kontakta oss för prisuppgifter för just din bil, tel. 0340-50 40 06 alt. bilvardscenter@bildepot.se

 • En modern bildelningstjänst för privatpersoner, företag och bostäder.

 • Behöver du hjälp med att laga stenskott i vindrutan?

  På Bildepåns Bilvårdscenter lagar vi stenskott på din bil oavsett bilmärke. Ett stenskott ska lagas så fort som möjligt. Vindrutan ska inte bara skydda mot väder och vind. Den är också viktig för säkerhetssystemen och som skydd för passagerarsidans krockkudde. För att kunna bevara den höga säkerhetskraven är det viktigt att vindrutan är av rätt kvalitet och korrekt installerad. Nästan alla stenskott går att laga, men beroende på var det sitter kan du behöva byta rutan av säkerhetsskäl. På många nya bilar innehåller vindrutan antenn, kamera, laser som är en viktig del av säkerhetssystemen. Därifrån styrs bland annat funktionerna bakom trötthetsvarnare, autobroms, avståndskontroll och mycket annat.

  För att boka tid kan du ringa eller kontakta oss via mail.

  Bildepåns Bilvårdscenter

  Susvindsvägen 21

  Tel. 0340-50 40 40

  bilvardscenter@bildepot.se

 • Har du råkat ut för en skada?

  Innan bilen kan repareras måste en skadebesiktning göras, den sker på plats hos oss. Om din bil är försäkrad hos Volvia kan du göra anmälan direkt i deras app.

  Skadebesiktning på plats hos oss

  Boka din Skadebesiktning på 0340-20 30 70 eller skadecenter@bildepot.se

  När du kommer till din bokade tid, bör du ha med dig skadeanmälan och försäkringsbrev eller annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag. Tänk på att ha bilen tvättad för att vi lättare ska kunna beräkna skadan.

  Skadebesiktningen görs tillsammans med dig och beräknas ta ca 30-45 min. Vi kontrollerar och fotograferar bilens skador och ger dig en offert.

  Skadebesiktning i Volvias app

  Ladda ner Volvia-appen till din iPhone eller Android-telefon.

  Gå in på Skicka in skadefoto och följ appens instruktioner.

  Du väljer själv vilken verkstad din bil skall repareras på. Ta foto med mobilkameran enligt instruktionerna och skicka in, allt direkt i appen.

 • Enkelt, effektivt och hållbart

  Kör in i Bildepåns nya bilspa, lägg i friläge, luta dig tillbaka och slappna av medan bilen passerar genom tvättgatan. Några minuter senare rullar du ut från Sveriges modernaste tvättanläggning, med en ren bil och ett rent samvete. Du kan stanna i bilen hela tiden, såvida du inte passar på att besöka vår gör-det själv-anläggning intill.

  Med vårt Bildepånkort har du alltid 20 % rabatt när du tvättar.

  http://www.bildepot.se/service/tanka-tvatta/

 • När olyckan varit framme!

  Vi tar hand om alla typer av bilskador, från små repor i lacken till omfattande krockskador oavsett märke. Vi är auktoriserade för skadereparationer för Volvo, Ford, Renault, Dacia, Mercedes och Peugeot. Vi utför skadebesiktning och genomför det verkstadsarbete som behövs – såväl glas- och plåtarbete som lackering. I vårt stora skadecenter har vi den allra senaste tekniken vad det gäller mät- och arbetsutrustning för karossreparationer. Repa eller rejäl buckla – vi fixar det!

  Har du funderingar och frågor är du välkommen att kontakta Bildepåns Skadecenter.

  Bildepåns Skadecenter

  Susvindsvägen 21

  Tel: 0340-20 30 70

  skadecenter@bildepot.se

  Öppettider:

  Mån-fre 07.00-17.00.

  Öppettider sommar:

  Mån-fre 07.00-16.00

  Lunchstängt 12.15-13.00

  Gäller 17 juli till 11 augusti

 • Alltid lågt pris. Vart du än är på väg.

  Vi vill gynna dig som är på väg. Du som skjutsar till knatteträning, du som pendlar, du som ska hem till fredagsmyset, till sommarstugan, joggingrundan eller vart som helst. Hos oss kan du alltid tanka till lågt pris. Har du Bildepånkort (Volvo- eller Renaultkort) blir priset dessutom ännu lägre.

  Du kan också betala med din bonus från ditt Bildepånkort när du tankar om du använder appen ”Carpay”.

 • Vi tar hand om din bil på bästa sätt!

  För att ditt billiv ska kännas enkelt erbjuder vi alla, oavsett märke, en personlig servicetekniker. I vår värld kallad ”PST”. Du får på så vis en direktkontakt där du via mail eller telefon kan boka en tid eller ställa frågor. Har du ingen PST sedan tidigare kan du enkelt lösa det genom att maila eller ringa någon av våra tekniker.

  När du ska lämna din bil till Bildepån parkerar du bilen utanför, går in till verkstaden och möts upp av din PST. Ni går tillsammans igenom vad som ska göras på bilen och en eventuell provkörning av bilen görs. PST arbetar på bilen och ringer dig om något oförutsett skulle uppstå. När du sen hämtar din bil går PST igenom med dig vad som är utfört och åtgärdat på bilen.

Öppettider

Idag
06:45-18:00
Imorgon
06:45-18:00
Lördag
10:00-14:00
Söndag
-
Måndag
06:45-18:00
Tisdag
06:45-18:00
Onsdag
06:45-18:00

Kontakt

Telefon
0340-50 40 00
Besöksadress
Susvindsvägen 17, Varberg
Hitta hit