Bosses Bil & Motor AB

Bosses Bil & Motor AB

Välkommen till Bosses Bil & Motor AB

Auktoriserad återförsäljare för Honda & Subaru i Luleå.

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke. Servicen, både före och efter köpet, är minst lika viktig. På Bosses Bil & Motor är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med ditt bilköp. Vi satsar på det personliga bemötandet och det personliga engagemanget i varje bilaffär och i varje serviceåtgärd.

OBS! Fr.o.m september 2016 tar vi ej emot kontanter.

Aktuella erbjudanden

HR-V ERBJUDANDEN!
HR-V ERBJUDANDEN!

Just nu får du kompletta vinterhjul på Honda originalfälg till ett värde av 18.000 kr på köpet när du köper en ny Honda HR-V!

Slutförsäljning Subaru Outback
Slutförsäljning Subaru Outback
NYA SUBARU XV SLUTA DRÖM. GÖR.
NYA SUBARU XV SLUTA DRÖM. GÖR.

NYA SUBARU XV VISAR FRAMTIDEN FÖR SUBARU.

EN HELT NY BIL BYGGD PÅ EN HELT NY PLATTFORM.

ETT REJÄLT LYFT INTERIÖRT, TYSTARE, KÖRGLADARE OCH MED

FÖRARASSISTANSSYTEMET EYESIGHT SOM STANDARD.

Våra tjänster

  • Vi utför däckbyte, punktering, hjulskifte.

  • Att vi är en serviceverkstad för Honda & Subaru borgar för att din bil hamnar i goda händer när du lämnar den till oss. Men för oss är det lika viktigt att du som kund ska bli väl omhändertagen. Vi vill skapa en långsiktig relation och ha glada och nöjda kunder som kör ut sina bilar från vår verkstad

    Vi har investerat i en modern bilverkstad och arbetar ständigt med att förbättra oss och vår miljöpolicy. Vi har den senaste tekniken med avancerade instrument och specialprogram för de bilmärken vi arbetar med. Dessutom kan vi med stolthet berätta att vår personal tycker att arbetet är stimulerande och trivs bra på jobbet. Det innebär ett mycket bättre utfört arbete och en nöjdare kund.

    Väljer du en auktoriserad bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete. Du kan också förvänta dig att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått på förhand och att verkstaden gör allt för att lösa eventuella reklamationsärenden så smidigt som möjligt.

  • Rekond av Honda & Subaru-bilar

Öppettider

Idag
09:00-17:30
Imorgon
09:00-17:30
Onsdag
09:00-17:30
Torsdag
09:00-17:30
Fredag
09:00-17:00
Lördag
11:00-14:00
Söndag
-

Kontakt

Telefon
0920-877 70
Besöksadress
Ostrongatan 4, Luleå
Hitta hit