FordStore Växjö

FordStore Växjö

Välkommen till FordStore Växjö

FordStore Växjö, din lokala Ford återförsäljare i Växjö

”Vi på FordStore Växjö kompromissar aldrig med kvalité utan låter kunskap, engagemang och personlig service vara våra ledstjärnor. Vår målsättning att du som kund 100% nöjda oavsett om Ert besök gäller bilköp, verkstadsbesök eller reservdelar.”

Hos oss på FordStore Växjö hittar du ett brett sortiment av såväl nya som begagnade Ford Person- och transportbilar. Vi erbjuder dig en helhetslösning från köp till service, däckförvaring såväl som reservdelar. Vi har alltid 150 fordon i lager för snabb och säker leverans. Vi på Hermibil kan förmodligen erbjuda dig som kund en av marknadens förmånligaste lösningar för bilfinansiering.

Håll er uppdaterade på vår hemsida för de senaste nyheterna, nya modeller, kampanjer och aktuella events hos oss på FordStore Växjö.

Välkomna in till oss på FordStore Växjö!

Våra tjänster

  • Ford Service

    Genom att lämna bilen till oss kan du känna dig trygg i förvissningen att ingen annan kan Ford bättre än vi. Vi har specialutbildade tekniker och mekaniker, all nödvändig utrustning, den senaste programvaran och som en extra förmån får du alltid Ford Assistans när du servar hos oss, oavsett ålder och körsträcka på bilen.

    Vi har byggt din bil och nu vill vi ha ditt förtroende

    Låt oss vara ärliga: ingen annan kan Ford som vi. Det vore konstigt annars. Alla arbeten utförs på auktoriserade Fordverkstäder av specialutbildade Fordtekniker och självfallet enligt Fords instruktioner. Givetvis används alltid Ford Originaldelar, noggrant utprovade av Ford för Ford.

Öppettider

Idag
07:00-18:00
Imorgon
07:00-18:00
Lördag
10:00-14:00
Söndag
11:00-14:00
Måndag
07:00-18:00
Tisdag
07:00-18:00
Onsdag
07:00-18:00

Kontakt

Telefon
0470-70 70 70
Besöksadress
Hammerdalsvägen 1, Växjö
Hitta hit