Forslunds i Skellefteå

Forslunds i Skellefteå

Välkommen till Forslunds i Skellefteå

Välkommen!

Forslunds i Skellefteå berikar både er kör- och ägarglädje. Hos oss hittar ni ett varierande utbud av nya och begagnade bilar med genomtänkta lösningar för allt som rör bilägandet.

Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo, Renault och Dacia. Forslunds är MRF-anslutna vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg i ditt bilköp hos oss.

Bröderna Forslunds startade 1924 med bilförsäljning i Skellefteå. 1944 tog agenturen in Volvo och det samarbetet pågår än idag. 1982 kom Renault in i bilden med både personbilar och lätta transportbilar – ett anrikt märke med både hög komfort och låga driftkostnader. Med allt från sina stora rymliga transportbilar till mindre personbilar hoppas de kunna träffa rätt för vad som passar just dig.

Tillskottet Dacia med både person- och transportbilar är ett märke som strävar efter kundnöjdhet genom låga priser utan att kompromissa med kvalitet. Ett koncept de lyckas med genom att kombinera högteknologi och sunt förnuft. Med sina väl genomtänkta bilar är de med er hela vägen – både privat som i företaget.

Vår slogan, ”Med allt för din bil” har följt företaget så långt bak i tiden vi kunnat se.

Hos oss kan du Tanka, Tvätta, vi har verkstäder och bildelar, kort sagt: ”Allt för Din bil!”

Företagsinformation

Org.nr: 556226-1429

Våra tjänster

 • Här kan du tanka både bensin, diesel och etanol.

  Som en av få stationer i Skellefteå erbjuder vi även 98 oktan. Stationen är öppen dygnet runt året om.

 • Volvo/Renaultbutikerna bildar Sveriges största kedja av bildelsbutiker så det alltid ska finnas rätt delar till din bil på nära håll.

  Här finns originaldelar och originaltillbehör till din bil plus mycket annat som du själv har nytta av.

  Öppet

  Måndag - Fredag: 7 - 17

  Lördag: 10 - 14

 • Välkommen till vår miljövcertifierade Tvätta!

  I vår automattvätt kan du själv välja mellan att tvätta din bil med våra mjuka Carlite borstar eller endast med högtryck. Det finns även specialanpassade program för takbox, pick-up och takramp, t.ex för taxi och polisbilar. Tvätten är en av den modernaste i sitt slag och är skonsam både mot din bil och miljön.

  Rabatt med VolvokortVolvokort_visa_Forslunds[1]

  Du med Volvokort tvättar alltid med 20% rabatt i vår automattvätt. Har du inget Volvokort är du välkommen in till oss så ordnar vi ett till dig direkt.

 • Checka in på Forslunds Däckhotell. Spara tid, arbete och utrymme. Här erbjuder vi förstklassig däckförvaring och tar hand om dina däck på bästa sätt. När däcken sedan är redo för en ny säsong på vägarna hjälper vid dig enkelt med däckskiftet.

  Välkommen!

Öppettider

Idag
08:00-18:00
Imorgon
08:00-18:00
Onsdag
08:00-18:00
Torsdag
08:00-18:00
Fredag
08:00-17:00
Lördag
10:00-14:00
Söndag
-

Kontakt

Telefon
0910-73 85 10
Besöksadress
Tjärnvägen 7, Skellefteå
Hitta hit