Hammarängens Bil AB

Hammarängens Bil AB

Välkommen till Hammarängens Bil AB

Återförsäljare för Opel och Fiat

Vi erbjuder våra begagnatkunder:

  • MRF-Garanti eller trafiksäkerhetsgaranti
  • Varudeklartion

Vi har alltid över 20 begagande bilar i lager

Läs vidare på vår hemsida, http://www.hammarangensbil.se, eller besök vår anläggning i Skellefteå.

Företagsinformation

Org.nr: 556775-3248

Aktuella erbjudanden

Sänk din månadskostnad på bilen genom att koppla upp den!
Sänk din månadskostnad på bilen genom att koppla upp den!

I SnappCars app kan du tjäna pengar på din bil de dagarna då du inte använder den själv. Koppla upp din bil och gör bokningarna nyckelfria. Självklart är allting försäkrat genom If.

Våra tjänster

  • Vi saluför originalreservdelar till Opel, Fiat & Saab. Hög teknisk kompetens och viljan att alltid erbjuda det bästa ligger bakom våra märkens utveckling av avancerad teknisk bilteknik, och även originaldelarna till tidigare årsmodeller utvecklas t.ex. vad gäller bättre material och längre livslängd. Därför är originaldelarna överlägsna alla andra alternativ vilket har stor betydelse för bilens livslängd och driftssäkerhet.

  • Vår serviceverkstad är auktoriserad Opel-, Fiat och Saab verkstad vilket gör att du som kund kan känna dig trygg i att vi är specialister på just din bil. Vår ambition är att vi ska erbjuda dig som kund bästa tänkbara service. Därför använder vi oss av den senaste tekniken och har välutbildade tekniker.

  • Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt , allt för att de ska hålla så länge som möjligt. Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.

Öppettider

Idag
08:00-18:00
Imorgon
08:00-17:00
Lördag
11:00-14:00
Söndag
-
Måndag
08:00-18:00
Tisdag
08:00-18:00
Onsdag
08:00-18:00

Kontakt

Telefon
0910-548 50
Besöksadress
Hammarvägen 1, Skellefteå
Hitta hit