Värmlands Bil i Kristinehamn AB

Värmlands Bil i Kristinehamn AB

Välkommen till Värmlands Bil i Kristinehamn AB

Välkommen till Värmlands Bil! Vi är auktoriserad återförsäljare för Volvo och Renault. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av begagnade och nya bilar i lager. MRF-garantivillkor gäller hos oss. Tryggt och enkelt! Kom ihåg att vår hemsida www.varmlandsbil.com är öppen 24h om dygnet.

Våra tjänster

 • Hos oss kan du tanka 95 och 98 oktan, diesel och etanol/E85. Du tankar alltid till lågt pris och har du Volvokort blir priset ännu lägre.

 • Det är inte alltid det lättaste att förvara och vårda sina däck när det inte är rätt årstid för dem. Om du väljer säsongsförvara dem i våra däckhotell får du hjälp att hålla dem i god kondition, till ett fast pris.

  I det fasta priset ingår även tvätt och rengöring av däck och fälgar. Det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att hålla dem rena från smuts. Vi tvättar däcken i en speciell däcktvätt som för miljöns skull är utrustad med ett slutet vattensystem.

  För 750:-/säsong (med Volvokort 650:-) skiftar & förvarar vi dina däck. Du sparar inte bara plats i hemmet. Vi ser även till att däcken förvaras säkert och i rätt temperatur.

 • Välkommen till Värmlands Bils verkstad. Hos oss får du hjälp av erfaren och kunnig personal, oavsett vad din bil behöver.

  Våra verkstadstjänster håller hög kvalitet och uppfyller de krav som finns på en märkesverkstad.

  Förutom traditionella tjänster som service, hjulskifte och reperation, utför vi även glas och AC jobb.

  Vid eventuell ombesiktning utför vi både arbetet och ombesiktningen, samt mycket mer.

  Vi vill att Du som kund ska känna dig trygg och få ett enkelt bilägande, med allt under samma tak.

 • Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt. Att lämna in bilen till någon av våra bilvårdsspecialister ökar inte bara dina chanser till ett enklare bilägande, det håller också bilen fräsch längre vilket gör att du ger bilen högre förutsättningar för att behålla sitt värde!

  Vi erbjuder även lackskyddsbehandling Toughguard från Lahega.

  Ett högteknologiskt och avancerat 2-komponents lackskydd som våra rekondare har fått specialutbildning på.

  En billack som behandlas med detta lackskydd skyddas mot den nedbrytning och glansminskning som orsakas av solens UV-strålar, surt regn, luftföroreningar, trafiksmuts, vägsalt och andra kemikalier.

 • I vår skonsamma tvättanläggning blir din bil skinande ren på några minuter och vi garanterar miljövänlighet. Med ett Volvokort eller Renaultkort får du alltid 20% rabatt på alla tvättprogram och inte nog med det, du får dessutom bonus på allt.

 • "Funderar Ni på att köpa ny bil? Vi på Värmlands Bil erbjuder en totallösning oavsett om det är privatköp, förmånsbil eller företagsbil.

  Våra säljare kan med många års erfarenhet hjälpa Dig från första tanken till det kompletta bilägandet.

  Vi sätter alltid dig som kund i centrum och erbjuder ett bilägande som är anpassat för just dig i form av service, försäkring & finansieringslösning.

  Tillsammans med Er ser vi till att erbjuda det bästa bilägandet."

  Varmt välkommen

  /Johan Bergström Platschef

 • Är du behov av hyrbil då din bil är inne på verkstad eller behöver ni hyra en större bil för semestern? Då har Hertz biluthyrningen lösningen för dig.

  Et stort utbud av nya bilmodeller till bra priser.

 • I vår butik hittar du originaldelar till din Volvo och Renault.

  Förutom reservdelar erbjuder vi modellanpassade produkter inom barnsäkerhet, last, drag och styling som passar just din bil.

  Du hittar även ett stort utbud av bilvårdsprodukter som bilschampo, bilvax, däck mm.

Öppettider

Idag
-
Imorgon
06:45-18:00
Tisdag
06:45-18:00
Onsdag
06:45-18:00
Torsdag
06:45-18:00
Fredag
06:45-18:00
Lördag
-

Kontakt

Telefon
0550-316 00
Besöksadress
Västgötagatan 45 , Kristinehamn
Hitta hit