Vad behöver du hjälp med?

Sälj bil

Vill du sälja din bil på Wayke hittar du svar på alla eventuella frågor här

  Du kan räkna med att bilhandlaren räknar bort några procentenheter från deras värdering när de lägger ett bud på din bil. Att sälja direkt till en bilhandlare passar de personer som vill ha en smidig och trygg bilförsäljning, där priset inte är det allra viktigaste.

  Du behöver inte göra något med din bil innan försäljning utan kan absolut sälja den i befintligt skick. Däremot är det alltid bra att vara tydlig med eventuella skavanker på bilen. När du lägger upp bilen som en annons i Sälj till handlare kan du själv skriva ut om det är något kring bilen som är bra att veta, du kan även ladda upp bilder på bilen.

  De bilhandlare som är anslutna är utvalda av oss på Wayke, på så vis vet du att de håller hög kvalité och alltid behandlar din förfrågan och bil med högsta seriositet. Antalet anslutna bilhandlare kan skilja sig något över tid.

  Du kan räkna med att få svar inom 24h eller senast nästkommande arbetsdag. Du får svar även om bilhandlarna av olika skäl inte är intresserade av din bil, det kan bero på att de primärt hanterar andra märken än din bil.

  Absolut! Vi har bilhandlare som representerar hela vårt avlånga land, många erbjuder dessutom att komma hem till dig och hämta bilen, oavsett om du bor i Kiruna eller Ystad.

  Nej, tjänsten eller buden från bilhandlarna är inte bindande och du kan alltid tacka nej till en föreslagen affär om du och bilhandlaren inte kommer fram till ett upplägg ni båda gillar.

  Nej, Sälj till handlare är helt kostnadsfri.

  Det enda du behöver veta om din bil är registreringsnumret och miltalet, baserat på det hämtar vi in en massa uppgifter om din bil direkt från Transportstyrelsen och biltillverkaren som vi skickar med till bilhandlaren för din enkelhet.

  Nej. Handlaren hjälper dig med allt pappersarbete för att du ska känna dig helt trygg med din bilförsäljning.


Hittar du inte det svar du söker?