Ring
Maila
Tesla Model 3 Long Range AWD
440hk Autopilot Premium
 • Kontant
  527 900 kr
Riddermark Bil Recharge

Tesla Model 3 Long Range AWD 440hk Autopilot Premium

Granskad med Carfax Risk Alert
El
Automat
7692 mil
2020

Styrassistans vid kollisionsfara DTC33P Vi tar emot alla inbyten och erbjuder hemleverans i hela Sverige! Nu har vi fått in en fin välvårdad Tesla Model 3 Long Range en perfekt bil för dig som söker förmånligt elbilsägande. Tesla Model 3 Erbjuder en unik körupplevelse med sin starka elmotor är effekten otroligt direkt och den tar dig från 0-100km/h på 4.4 sek siffror som står sig riktigt bra mot moderna sportbilar!

Den är leveransklar & utrustning över standard - Panorama Övrig information om bilen: Årsskatt på endast 360:- Besiktigad till och med 2022-12-31. Endast en tidigare brukare sedan ny.

Välkommen till Riddermark Bil AB - Sveriges största märkesoberoende bilfirma! Alla våra bilar är leveransklara och vi erbjuder även hemleverans i hela Sverige. Denna bil kan köpas med 12-36 mån garanti.

Eftersom vi har väldigt korta lagertider på våra bilar rekommenderar vi våra kunder att ringa oss på 08-572 142 39 för att kontrollera att fordonet finns kvar! Vi ordnar en finansiering som passar just dina behov erbjuder marknadens billigaste helförsäkring och tar gärna din gamla bil i inbyte. Kontakta anläggningen för mer information. Vi friskriver oss från eventuella felskrivningar.

Våra öppettider är måndag - fredag 09:00-19:00 - lördag 10:00-18:00 och söndag 10:00-16:00. Välkomna!

Kontantpris
527 900 kr
Köp online! Den här bilen kan du klicka hem, läs mer här hur det fungerar.
Riddermark Bil Recharge
Skogås
Riddermark Bil Recharge

Biluppgifter

Information direkt från Transportstyrelsen och tillverkaren.

Utrustning

Uppgifter om bilen som handlaren kompletterat med.

12v uttag
Automatiskt helljus
Backkamera
Elhissar
Elmanövrerade ratt
Elstol m minne
Hindermedveten acceleration
Navigation
Parkeringssensorer fram
Spotify
Takbelysning
Panoramaglastak
Elmanövrerad ratt
Elinfällbara sidospeglar
Sido kameror
GPS
Automatisk nödbromsning
Autopilot
Bluetooth
Elinfällbara sidospelgar
Elspeglar
GPS
Kalender
Parkeringssensorer bak
Regenerativ bromsning
Styrningsläge
USB
Elstol förare
Spotify
Fram kamera
Navigation
Parkeringssensorer

Riddermark Bil Recharge

Riddermark Bil Recharge
Skogås

Välkommen till en bilhandlare som utgår ifrån dig som kund. Vi erbjuder dig att köpa en riktigt bra bil som är noga testad och genomgången. Dessutom får du köpa bilen till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi hanterar alla typer av inbyten, men vi kan även köpa in din bil utan att du behöver köpa en bil hos oss. Vi möjliggör även för kunder att köpa en bil på distans och hämta den på någon av våra anläggningar eller få bilen levererad med transport hem till dig. Självklart erbjuder vi bra finansieringslösningar. Mer information om vad vi kan göra för dig hittar du på vår hemsida www.riddermarkbil.se

Riddermark Bil AB är en tillväxtresa i sig. Företaget har varit verksamt sedan 2007 och är idag Stor-Stockholms största begagnat handlare med 6 försäljningsanläggningar i Stockholm. Vi säljer 10.000bilar/år och är ca 75 anställda fördelat på ca hälften av personalen i säljande befattningar och hälften som ledare, inköpare eller support funktioner såsom biltestare, bilrekondare, verkstadspersonal eller business support funktioner.

Varmt välkommen till vår butik i Länna mittemot Willys, Max och Statoil.

 • Adress
 • Öppet idag
  Mån - Fre
  Lör - Sön
  09:00 - 19:00
  10:00 - 16:00
 • Telefonnummer