Ring
Maila
Tesla Model 3 Long Range AWD
440hk FSD Premium Moms Leasbar
 • Kontant
  559 400 kr
Riddermark Bil Recharge

Tesla Model 3 Long Range AWD 440hk FSD Premium Moms Leasbar

Granskad med Carfax Risk Alert
El
Automat
8014 mil
2019

Styrassistans vid kollisionsfara, Styrningsläge, Takbelysning, USB, FHD66G Vi tar emot alla inbyten och erbjuder hemleverans i hela Sverige! Nu har vi fått in en fin välvårdad Tesla Model 3 Long Range, en perfekt bil för dig som söker förmånligt elbilsägande. Tesla Model 3 Erbjuder en unik körupplevelse med sin starka elmotor är effekten otroligt direkt och den tar dig från 0-100km/h på 4.4 sek, siffror som står sig riktigt bra mot moderna sportbilar!

Den är leveransklar & utrustning över standard - Panorama, Panoramaglastak, Elstol förare, Elmanövrerad ratt, Spotify, Elinfällbara sidospeglar, Fram kamera, Sido kameror, Navigation, GPS, Parkeringssensorer, Total självkörningsförmåga, FSD, Total self drive

Övrig information om bilen: Årsskatt på endast 360:- Besiktigad till och med 2024-04-30. Endast en tidigare brukare sedan ny. Leasbar för företag.

Välkommen till Riddermark Bil AB - Sveriges största märkesoberoende bilfirma! Alla våra bilar är leveransklara och vi erbjuder även hemleverans i hela Sverige.

Eftersom vi har väldigt korta lagertider på våra bilar, så rekommenderar vi våra kunder att ringa oss på 08-572 142 39 för att kontrollera att fordonet finns kvar! Vi ordnar en finansiering som passar just dina behov och erbjuder 14 dagar försäkring kostnadsfritt i samarbete med Folksam, vi tar gärna din gamla bil i inbyte. Kontakta anläggningen för mer information.

Våra öppettider är måndag - fredag 09:00-19:00 - lördag 10:00-18:00 och söndag 10:00-16:00. Välkomna!

Kontantpris
559 400 kr
Exkl. moms
447 520 kr
Riddermark Bil Recharge
Skogås
Riddermark Bil Recharge

Biluppgifter

Information direkt från Transportstyrelsen och tillverkaren.

Utrustning

Uppgifter om bilen som handlaren kompletterat med.

12v uttag
Automatiskt helljus
Backkamera
Elhissar
Elmanövrerade ratt
Elstol m minne
Hindermedveten acceleration
Navigation
Parkeringssensorer fram
Spotify
Automatisk nödbromsning
Autopilot
Bluetooth
Elinfällbara sidospelgar
Elspeglar
GPS
Kalender
Parkeringssensorer bak
Regenerativ bromsning

Riddermark Bil Recharge

Riddermark Bil Recharge
Skogås

Välkommen till en bilhandlare som utgår ifrån dig som kund. Vi erbjuder dig att köpa en riktigt bra bil som är noga testad och genomgången. Dessutom får du köpa bilen till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Vi hanterar alla typer av inbyten, men vi kan även köpa in din bil utan att du behöver köpa en bil hos oss. Vi möjliggör även för kunder att köpa en bil på distans och hämta den på någon av våra anläggningar eller få bilen levererad med transport hem till dig. Självklart erbjuder vi bra finansieringslösningar. Mer information om vad vi kan göra för dig hittar du på vår hemsida www.riddermarkbil.se

Riddermark Bil AB är en tillväxtresa i sig. Företaget har varit verksamt sedan 2007 och är idag Stor-Stockholms största begagnat handlare med 6 försäljningsanläggningar i Stockholm. Vi säljer 10.000bilar/år och är ca 75 anställda fördelat på ca hälften av personalen i säljande befattningar och hälften som ledare, inköpare eller support funktioner såsom biltestare, bilrekondare, verkstadspersonal eller business support funktioner.

Varmt välkommen till vår butik i Länna mittemot Willys, Max och Statoil.

 • Adress
 • Öppet idag
  Mån - Fre
  Lör - Sön
  09:00 - 19:00
  10:00 - 16:00
 • Telefonnummer