Bilbolaget Andreas AB

Bilbolaget Andreas AB

Välkommen till Bilbolaget Andreas AB

En kort presentation

Efter 15 års begagnat bilhandel vet vi att bilhandel med fokus på trygghet och kontinuitet är vägen för att lyckas inom branschen. Vår målsättning är att ha nöjda och återkommande kunder, vi har en tillhörande bilverkstad där vi hjälper till med allt från glödlampsbyte till kamremsbyten. Vi säljer testade bilar med varudeklarationer och våra nyare bilar säljs med 12 månaders garanti med möjlighet att teckna upp till 36 månaders garanti. Blixtsnabba värderingar för inbytesbilar över epost/sms/telefon under våra öppettider. Vi är med i Carfax trusted dealers, vilket innebär extra trygghet för er som köpare, då alla våra bilar har tillhörande kostnadsfritt Carfax! Våra väldigt konkurrenskraftiga priser kan vi erbjuda tack vare kort lagerhantering och låga omkostnader i form av egna lokaler samt låga personalkostnader. Långväga kunder kan vi hämta från flygplatserna Ängelholm, Sturup eller tågstationen i Helsingborg.

Företagsinformation

Org.nr: 556794-2031

Aktuella erbjudanden

Sänk din månadskostnad på bilen genom att koppla upp den!
Sänk din månadskostnad på bilen genom att koppla upp den!

I SnappCars app kan du tjäna pengar på din bil de dagarna då du inte använder den själv. Koppla upp din bil och gör bokningarna nyckelfria. Självklart är allting försäkrat genom If.

Våra tjänster

  • Efter 14 års bedriven begagnat bilhandel vet vi att bilhandel med fokus på trygghet och kontinuitet är vägen att lyckas. Vår målsättning är att ha nöjda och återkommande kunder, vi har en tillhörande bilverkstad där vi hjälper till med allt från glödlampsbyte till kamremsbyten. Vi säljer testade bilar med varudeklarationer och våra nyare bilar säljs med 12 månaders garanti med möjlighet att teckna upp till 36 månaders garanti. Blixtsnabba värderingar för inbytesbilar över epost/sms/telefon under våra öppettider

  • Vår bilverkstad kan utföra alla typer av arbeten och service på alla bilmärken. Kontakta oss för en offert, oftast kan ni få ett prisförslag direkt över telefon. Vi behöver veta bilens regnummer samt miltal.

Öppettider

Idag
10:00-18:00
Imorgon
10:00-18:00
Torsdag
10:00-18:00
Fredag
10:00-18:00
Lördag
11:00-15:00
Söndag
-
Måndag
10:00-18:00

Kontakt

Telefon
042-16 07 11
Besöksadress
Gevärsgatan 9, Helsingborg
Hitta hit