Om Wayke

Hösten 2016

Allt fler bilaffärer görs på internet, men inte alltid med den trygghet och säkerhet som säljare och köpare kan förvänta sig. En idé börjar växa sig fram och vi ställer oss frågan: Hur skapar man en digital bilaffär i världsklass?

Hösten 2017

Exakt 363 dagar efter att den första tanken föddes ser en ny digital marknadsplats för bilar dagens ljus. Med Wayke får Sverige en bättre andrahandsmarknad där både köpare och säljare kan känna sig trygga och få möjlighet att göra bra bilaffärer.

Med Wayke vill vi inom Sveriges bilhandlare och MRF ge säljare förutsättningar till tidigare dialog och bättre relation med potentiella kunder. Det ger möjlighet till snabba och enkla avslut. Vi vill också hjälpa köpare att hitta kontrollerade och bra bilar från seriösa säljare. Vi vill helt enkelt att det ska vara lika härligt att köpa bil som att drömma om den.

Hösten 2018

Wayke firar 1 år och det med buller och bång! Vi är Sveriges snabbaste växande marknadsplats och en kraft att räkna med i bilbranschen. Under det gångna året har vi fortsatt leverera insikter, trygghet och inte minst förmedlat bilaffärer till både handlare och privatpersoner.

Vi släpper kontinuerligt funktioner för att underlätta bilägandet. Bland annat är vi mycket stolta över att erbjuda möjligheten att sälja sin bil direkt till bilhandlare – läs mer om det initiativet här.

Nutid

Wayke växer så det knakar på alla led och Team Wayke fortsätter bli större - både i anslutna handlare samt antalet personer som dagligen arbetar för att fortsätta utveckla Wayke som marknadsplats. Vi ser fortsättningsvis ett ökat intresse av en trygg marknadsplats med både handlare och privatpersoners bästa i åtanke.

Vi är glada – men inte nöjda! Vi vill fortsätta arbeta för att öka tryggheten i alla typer av bilaffärer, vi vill fortsätta lansera incitament som underlättar vardagen för både bilköpare, bilsäljare och bildrömmare. Vi vill att det fortsättningsvis ska vara lika härligt att köpa bil som det är drömma om den.

Sälj din bil snabbt, tryggt och kostnadsfritt

Fyll i ditt registreringsnummer och miltal för att ta emot bud från handlare
mil