Vad behöver du hjälp med?


Populära frågor och svar

    Vi kollar på möjligheten att enkelt kunna lägga upp förklaring av specifikationerna på wayke.se, däremot finns alltid möjligheten att via meddelandefunktionen eller på telefon direkt höra av sig till återförsäljaren som alltid är experter på sina egna fordon.

    Nej, däremot behöver du ha ett konto för att kunna skicka meddeladen till säljaren via vår meddelandefunktion. Väljer du dock att ta kontakt med säljaren på annat sätt, exempelvis genom att ringa, så behövs inget konto hos på Wayke.

    På Wayke har vi ett regelverk som säger att det inte är rimligt att bilar som är yngre än 5 år kostar mindre än 10 000 kr, det innebär att om detta läggs in på dessa bilar så kommer de inte vara sökbara på Wayke.se

    Det är en pågående diskussion med ett stort antal finans- och försäkringsbolag. Vi kommer addera de allt eftersom ett avtal har slutits med Wayke. Om ditt finans- och försäkringsbolag inte går att välja kommer Wayke fylla upp ytan. Maila [email protected] om du har mer frågor gällande detta.Hittar du inte det svar du söker?