Vad behöver du hjälp med?


Populära frågor och svar

    Du kan räkna med att bilhandlaren räknar bort några procentenheter från deras värdering när de lägger ett bud på din bil. Att sälja direkt till en bilhandlare passar de personer som vill ha en smidig och trygg bilförsäljning, där priset inte är det allra viktigaste.

    De bilhandlare som är anslutna är utvalda av oss på Wayke, på så vis vet du att de håller hög kvalité och alltid behandlar din förfrågan och bil med högsta seriositet. Antalet anslutna bilhandlare kan skilja sig något över tid.

    Du behöver inte göra något med din bil innan försäljning utan kan absolut sälja den i befintligt skick. Däremot är det alltid bra att vara tydlig med eventuella skavanker på bilen. När du lägger upp bilen som en annons i Sälj till handlare kan du själv skriva ut om det är något kring bilen som är bra att veta, du kan även ladda upp bilder på bilen.

    Du kan räkna med att få svar inom 24h eller senast nästkommande arbetsdag. Du får svar även om bilhandlarna av olika skäl inte är intresserade av din bil, det kan bero på att de primärt hanterar andra märken än din bil.Hittar du inte det svar du söker?