Vad behöver du hjälp med?


Populära frågor och svar

    Vi stödjer alla bildupplösningar på annonserna som läggs upp på Wayke. Är de däremot mindre än 1170 px i bredd finns det en risk att de uppfattas som skeva då vi skalar upp bilderna. I sökningen kommer dessutom alla bilder bli låsta till dimensionen 380x253 för att ge ett enhetligt sökresultat.

    Det finns två olika sätt som återförsäljare att lägga upp sina bilar till försäljning: 1. Via affärssystem. Om ni använder er av ett affärssystem (DMS) görs importer till Wayke med bilarna ni addderar i affärssystemet. Då automatisteras alltså importen av bilar. 2. Manuellt. Har ni inget affärssystem går det utmärkt att enadst använda Waykes adminverktyg på dealer.wayke.se, då får ni fylla i informationen om den aktuella bilen själv

    Köpare kan ta kontakt med dig antingen via meddelandefunktionen eller via telefon. För att skicka meddelanden på annonser behöver man vara inloggad på Wayke. Ditt telefonnummer publiceras aldrig på annonsen, istället tar vi fram ett personligt nummer som vi kopplar ditt angivna telefonnummer.

    Ja, minimum är en bild per annons, vi har ingen maxgräns idag.Hittar du inte det svar du söker?