Aros Auto Enköping

Aros Auto Enköping

Välkommen till Aros Auto Enköping

Vår ambition är att du som kund bara ska ha ett ställe att vända dig till när du ska serva, reparera eller köpa din bil. Till oss kan du vända dig med största förtroende. Vi arbetar seriöst, långsiktigt och vill ge dig valuta för dina pengar!

Aros Auto Enköping är en väletablerad bilhandlare med en historia som Saabåterförsäljare. Vår anläggning i Enköping innefattar verkstad, glasverkstad, rekond samt bilförsäljning. De främsta varumärkena vi jobbar med är Kia, Maxus och Subaru.

Vi ingår i Aros Auto koncernen med huvudkontor på Tunbytorp i Västerås.

Kia är idag ett världens snabbast växande bilmärken. och det är det varumärket i Sverige som har mest lojala ägare, där en hög andel väljer Kia igen när det dags att byta bil.

Maxus är ett kinesiskt transportbilmärke som fokuserat på att bygga elbilar från grunden. Maxus är konstruerad som elbil och inte en ombyggd bensin- eller dieselbil. Det gör att Maxus transportbilar får en lägre konstruktionsvikt och en högre nyttolast. Maxus elektrifierade transportbilar passar hantverkare såväl som budfirmor.

Välkommen till Aros Auto Enköping!

Företagsinformation

Org.nr: 559045-7726

Våra tjänster

  • Vi har ett stort modellprogram för tjänstebilsförare. Alla bilar med låga förmånsvärden, bar garanti och höga andrahandsvärden. Prata med vårt Business Center så hjälper de dig att ta fram den bästa företagslösningen för dig och ditt företag.

  • Vi byter, tar hand om och förvarar dina däck när du som kund inte behöver dem. Samtidigt som vi byter däck på din bil tvättar vi av dem och kontrollerar deras kvalité. På så sätt vet vi när det är dags för våra kunder att köpa nya däck. Hos oss är dina däck i trygga händer.

  • Vi är auktoriserad serviceverkstad för Kia, Saab och  Subaru. Hos oss blir du som kund väl omhändertagen. Vår personal är kunnig och väl utbildad på våra märken. 

    Vi strävar alltid efter att göra vårt yttersta och genom det få nöjda kunder.

  • Vi säljer nya och väl genomgågna begagnade bilar. 

    Vi har auktorisation för Kia och Subaru.

  • Vi lagar stenskott och byter vindrutor

Öppettider

Idag
09:00-17:00
Imorgon
10:00-14:00
Söndag
-
Måndag
09:00-18:00
Tisdag
09:00-18:00
Onsdag
09:00-18:00
Torsdag
09:00-18:00

Kontakt

Telefon
0171-381 20
Besöksadress
Gesällgatan 5, Enköping
Hitta hit