Bilkompaniet i Malung

Bilkompaniet i Malung

Välkommen till Bilkompaniet i Malung

Bekymmersfritt och ekonomiskt

När du köper en bil hos Bilkompaniet, får du tryggheten och omtanken på köpet samt vetskapen att du och din familj kommer att färdas säkert – under lång tid framöver.

Lojalitet - Långsiktlighet

Du kan förvänta dig att alltid bli mottagen på samma vänliga sätt av oss på Bilkompaniet. Vi känner alla en stor lojalitet med dig som kund och vill naturligtvis ha ett långsiktigt och ömsesidigt förtroende för varandra.

Relation - Kvalitet

Vi ser varje dag fram emot spännande möten med nya och välbekanta kunder. Det är i den relationen vår riktigt stora kvalitet ligger. Vi vill bjuda på oss själva och få dig att trivas och känna gemenskap med oss som jobbar här. Det är det som är finessen med Bilkompaniet.

Helhet

Bilkompaniet har allt sedan starten 1941 gett dig helheten i bilägandet. Detta är grunden för ett verkligt bekvämt bilägande. Vi ser varje bilförsäljning som en del av en lång kedja – och vet att nöjda kunder gärna kommer tillbaka!

Företagsinformation

Org.nr: 556040-3650

Våra tjänster

 • Tanka med bästa pris

  Volvohandelns egna stationer heter Tanka. Här tankar du naturligtvis till bästa pris. Vårt mål är att ha marknadens bästa pris på drivmedel. Fördelaktigast är TANKA i kombination med Renault-/Volvokort. Kortet kan du teckna hos oss oavsett vilket bilmärke du kör.

 • Bilkompaniet Mora Leksand Malung, Dalarna, en verkstad med all den senaste tekniken för felsökning, reparation och service på VOLVO, RENAULT, NISSAN och DACIA. Våra skickliga mekaniker och serviceteckniker hjälper dig på ett professionellt sätt.

 • Bilkompaniet är återförsäljare för Volvo, Renault, Dacia och Nissan. Personbilar och transportbilar.

  Bilkompaniet har alltid ett bredd utbud av begagnade Bilar. Våra egna märken och övriga bilmärken.

 • I butiken hos Bilkompaniet Mora Leksand Malung i Dalarna, hittar du allt från reservdelar, däck, torkarblad, motorolja, bilvård, barnsäkerhet och spolarvätska till fritids- och nöjesartiklar.

  Här finner du original bildelar till din Volvo, Renault, Dacia och Nissan.

 • 75 % av alla bilägare tvättar inte sina bilar i maskintvätt pga. priset och skepsis mot det maskinella.

  Då tillgången på Gör det själv – tvätthallar är begränsad sker oftast handtvätt på garageinfarter och på gatan i anslutning till bostaden. Det får till följd att tvättkemikalier och smuts rinner ner i gatans dagvattenbrunnar och går orenat vidare ut i sjöar och vattendrag.

  I denna typ av anläggning kan man tvätta sitt fordon snabbare, mer ekonomiskt, och ha kontroll på vattenförbrukning, kemikalieåtgång och avloppsvatten.

  Kör in bilen i ledigt bås.

  Aktivera din tvättplats i betalautomaten.

  I båset kan du när som helst växla mellan programmen.

  Priser tvätt

  Skumavfettning 19 kr/min
  Högtryck 7 kr/min
  Skumborste 5 kr/min
  Avspolning 4 kr/min
  Vaxning 7 kr/min
  Högglans 6 kr/min
  Dammsugning 4 kr/min

  bilkompaniet.se/tvatt

 • www.bilkompaniet.se/skadecenter

  skada@bilkompaniet.se

  Alla bilmärken. Alla försäkringsbolag.

  Ett telefonnummer - 0250-28850.

  Enklare kan det ju inte bli! När du har fått en försäkringsskada på din bil, behöver du bara ringa till Bilkompaniet i Mora, Dalarna för bokning av skadebesiktning. Här tar vi bokstavligen hand om både dig och din bil. Vi har samarbetsavtal med alla försäkringsbolag.

  Bilkompaniets Skadecenter är helt komplett. Här finns kompetenta skadetekniker, plåtverkstad, lackering och allt som krävs för att reparera och färdigställa din bil så fort som möjligt. Vi fixar allt under samma tak..

  Bilkompaniets Skadecenter finns i Mora. Det går bra att lämna bilen hos oss i Leksand och Malung också för Besiktning av skada etc.

Öppettider

Idag
-
Imorgon
-
Lördag
-
Söndag
-
Måndag
-
Tisdag
-
Onsdag
-

Kontakt

Telefon
0280-445 01
Besöksadress
Källvägen 6, Malung
Hitta hit