Svenska Motor Mariestad

Svenska Motor Mariestad

Välkommen till Svenska Motor Mariestad

Välkommen till Svenska Motor i Mariestad!

På vår anläggning i Mariestad är vi återförsäljare av nya Kia och begagnade bilar. Vi är auktoriserad bilverkstad för Opel, Kia och Saab.

Företagsinformation

Org.nr: 556060-7201

Våra tjänster

 • Trångt i garaget eller förrådet? Ta in på Svenska Motors Bils däckhotell!

  Pris: 695 kr/säsong för däckhotell inkl. skiftning och tvätt.

  Lämna in dina däck för ett enklare bilägande och förvaring. Vi utför hjulbyte, rengör dem, kontrollerar mönsterdjup och lufttryck samt kodar in lufttryckssensorer vid behov.

  Vi erbjuder däckförvaring på alla våra orter, kontakta våra verkstäder för mer information.

 • När det gäller reservdelar och tillbehör är du välkommen att höra av dig till oss på reservdelsavdelningen. Vi hjälper dig att hitta tillbehör till bilen och vill du laga din bil själv så hjälper vi dig att ta fram de delar som du behöver. Vi rekommenderar alltid att använda originaldelar till din bil eftersom dessa är speciellt utprovade för att bevara bilens originalegenskaper. Vi kan även hjälpa dig med alternativa delar via våra samarbetspartners om det behövs.

  Lidköping: 0510-48 81 96

  Mariestad: 0501-646 20

  Skövde: 0500-44 48 20

 • I samband med service eller reparation har du möjlighet att hyra någon av våra bilar i väntan på att din bil ska bli redo att köras igen. Vi har flera kategorier så att du kan hyra den bil som passar dig och dina behov bäst.

  • Kategori A 190 kr/dygn (Exempel: Kia Rio)
  • Kategori B 210 kr/dygn (Exempel: Kia cee’d)
  • Kategori C 230 kr/dygn (Exempel: Kia Sportage)
  • Kategori D 270 kr/dygn (Exempel: Kia Optima)

  Alla priser inkluderar 8 mils körning, övermil debiteras med 25 kr/mil. Drivmedel ingår ej. Kontakta din närmaste anläggning vid frågor.

 • För att slippa omkostnader och besvär som en ombesiktning drar med sig, hjälper vi på Svenska Motor dig genom att kontrollera din bil inför besiktningen på Svensk Bilprovning. Skulle något fel upptäckas står vi naturligtvis till tjänst att åtgärda detta om så önskas.

  Förbesiktningen hos Svenska Motor kostar 100 kr och summan dras av vid eventuell reparation i samband med förbesiktningen.

 • Vi på servicesidan finns på plats för att hjälpa dig med allt som rör din bil efter bilköpet. Vårt mål är att du skall vara så nöjd med våra prestationer att det är en avgörande faktor när du köper din nästa bil. Svenska Motor strävar efter att kunna erbjuda service- och verkstadstjänster med högsta tänkbara kvalitet.

  Svenska Motor är auktoriserad verkstad på följande orter:

  Opel: Mariestad.

  Saab: Mariestad.

  Kia: Lidköping, Mariestad och Skövde.

  Svenska Motor är en kontrollerad bilverkstad. Det innebär att du kan lita på oss. Vi följer konsumentlagstiftningen och utför service och reparationer enligt anvisningarna. Naturligtvis får du en prisuppgift innan vi påbörjar arbetet med din bil.

 • Vår skadeverkstad kan hjälpa dig med glasskador som stenskott i bilrutan och även plåt- eller lackskador på bilen. Kontakta någon av våra skadeverkstäder där vi jobbar utifrån utarbetade metoder från tillverkarna och reparerar din bil med hög kompetens och kunnig personal.

Öppettider

Idag
09:00-18:00
Imorgon
09:00-18:00
Torsdag
09:00-18:00
Fredag
09:00-18:00
Lördag
10:00-14:00
Söndag
-
Måndag
09:00-18:00

Kontakt

Telefon
0501-646 00
Besöksadress
Hammarsmedsgatan 30, Mariestad
Hitta hit