Sälj bil

Bli kund hos Wayke!

Varfor 821x370px

Varför ska jag annonsera på Wayke?

Wayke är marknadsplatsen skapad av handeln för handeln. Vi är Sveriges snabbast växande marknadsplats för bilar med över 15 miljoner besökare sedan starten. Vi lyssnar på dig och hjälper er att komma igång via vår kundservice som har öppet 6 dagar i veckan. Utöver detta så får du statistik om hur just din anläggning och dina bilar presterar direkt i plattformen!

Hur 821x370px

Hur fungerar det?

Wayke är ett fullskaligt publicering- och annonsverktyg för dina bilar både i mobil och på webben. Du har möjligheten att publicera dina bilar manuellt eller direkt via ditt publiceringsverktyg, vi stödjer dem större på marknaden inklusive Bytbil. I din digitala bilhall kan du kombinera snygga annonser med erbjudanden, finans och försäkringslösningar som gynnar er affär. Genom vårt samarbete med Facebook kan vi också hjälpa dig att hitta dina kunder på Facebook och Instagram med WXR (Wayke eXtended Reach).

Vad kostar Wayke?

BliKund 821x370px 4

Hur gör jag för att bli kund?

Fyll i detta formulär med era uppgifter så skickar vi ett avtal till er på en gång. Avtalet löper tillsvidare med en uppsägningtid om 1 kalendermånad.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kundservice via telefon 010-200 81 91, mejl info@wayke.se eller skriv till oss i chatten.

Är du fortfarande osäker?

Lyssna på vad Anders Lindqvist på Lindqvist Bil i Köping tycker om oss.