Bli kund hos Wayke!

Varfor 821x370px

Varför ska jag annonsera på Wayke?

Wayke är marknadsplatsen skapad av handeln för handeln. Tillsammans med er skapar vi framtidens marknadsplats med smarta och innovativa lösningar för att underlätta er affär. Hos Wayke kan ni som handlare välja mellan två olika abonnemang FREE eller ALL.

Hur 821x370px

Hur fungerar det?

Wayke är ett fullskaligt publicering- och annonsverktyg för era bilar både i mobil och på webben. Ni har möjligheten att publicera era bilar manuellt eller direkt via erat publiceringsverktyg, vi stödjer dem större på marknaden inklusive Bytbil. I er digitala bilhall kan ni kombinera snygga annonser med erbjudanden, finans och försäkringslösningar som gynnar er affär. Genom vårt samarbete med Facebook kan vi också hjälpa er att hitta just era kunder på Facebook och Instagram med WXR (Wayke eXtended Reach).

Vad kostar Wayke?

Välj mellan två olika abonnemang FREE eller ALL BliKund 821x370px 3

Hur gör jag för att bli kund?

Fyll i detta formulär med era uppgifter så mottar ni ett avtal av oss. Avtalet löper tillsvidare med en uppsägningtid om 1 kalendermånad.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta kundservice via mejl info@wayke.se eller skriv till oss i chatten på wayke.se.