Bli kund hos Wayke

Varfor 821x370px

Därför ska du jobba med Wayke!

Wayke skapades för att flytta fram positionerna digitalt för svensk bilbransch, men också för att konsumenterna skulle få en härligare marknadsplats. Tillsammans med er bilhandlare skapar vi framtidens marknadsplats med smarta och innovativa lösningar för att underlätta och stärka er affär.

Hur fungerar det?

Wayke tillhandahåller ett fullskaligt publicering- och annonsverktyg för era bilar både i mobil och på webben – Wayke Dealer. Ni har möjligheten att publicera era bilar manuellt eller direkt via erat affärssystem, vi stödjer dem större på marknaden. I er digitala bilhall kan ni kombinera snygga annonser i olika format med erbjudanden, finans och försäkringslösningar som gynnar er affär. Du kan med fördel använda Wayke som ditt enda publiceringsverktyg, vi har nämligen integrationer direkt med Blocket om du önskar att visa upp dina bilar även där. Vi har också ett API för ert flöde av bilar, vilket gör att ni kan bygga ett modernt sök på er egen hemsida för att kunden ska kunna hitta era lagerbilar även där.

Andra smarta tjänster

Utöver Wayke Dealer finns ett gäng smarta tjänster, här följer ett urval:

  • WXR - Wayke eXtended Reach: Nå ut med dina bilar till rätt personer med hjälp av vårt integrerade partnerskap med Facebook.
  • WIP – Wayke Intelligent Pricing: Värdera era bilar med hjälp av AI. Vi sticker ut hakan lite här, men vi vågar påstå att detta är framtidens värderingsverktyg.
  • Köp Online: Nå fler målgrupper över hela landet med en flexibel plug and play E-handelslösning, helt anpassningsbar och fullt integrerad på er egen hemsida. Använder ni redan vårt API är ni redo att ta nästa kliv mot ett helt digitalt bilköp

Vad kostar Wayke och vad får ni tillgång till?

All spec-ny

Hur gör jag för att bli kund?

Hör av er till mig på [email protected] så ordnar jag fram ett avtal åt er.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss via mail till [email protected], eller skriv till oss i chatten på wayke.se.