Liveshopping på Wayke

Följ med oss när vi utforskar bilmodeller närmare - ställ frågor till oss direkt i chatten och shoppa direkt om du vill.

Titta igen

Titta på våra tidigare livesändningar där vi går igenom andra bilmodeller.

CUPRA Formentor med Din Bil Gruppen

CUPRA Formentor med Din Bil Gruppen

Sändes Onsdagen den 11 maj kl. 20:00

Här kan ni se Liveshoppingen med Wayke och CUPRA I Din Bil Gruppen, Sveriges största återförsäljare av CUPRA.

CUPRA står för kombinationen av prestanda och riktig körglädje i kombination med eldrift. Ni kommer få chansen att lära känna CUPRA Formentor dess olika varianter som finns, både laddbara och traditionella. Och självklart finns det riktigt fina erbjudanden under kvällen.

Toyota Rav4 med Motor Trend

Toyota Rav4 med Motor Trend

Torsdagen den 21 april kl 20:00 intar Toyota RAV4 Plugin-Hybrid huvudrollen för vår tredje live.

Tillsammans med Elin Palm på Toyota-återförsäljaren Motor Trend kommer vi lära känna en av de populäraste Plugin-Hybriderna på marknaden, nämligen Toyota RAV4. Vi kommer peppra Elin med frågor om bilens uppkopplade funktioner och räckvidd, men vi är såklart också nyfikna på smarta detaljer som vi vet att den här bilen har.

Motor Trend har också tagit fram ett riktigt bra erbjudande till alla som köper bil via Liveshoppingen. Vi ses och hörs i chatten den 21 april!

Wayke liveshopping 6 april

Wayke liveshopping 6 april

Nu är det dags igen! Den 6 april kl 19.00 sänder Wayke live och den här gången kommer vi fokusera helt på laddbara bilar.

Vi sonderar tillsammans terrängen bland de olika alternativen som finns - nytt och begagnat, 100% eldrift och laddhybrider. Vi ger lite tips kring hur man kan tänka nu när marknaden är lite speciell med långa väntetider på nya bilar, glödhet begagnatmarknad och rekordhöga priser på fossila drivmedel. Vi kommer botanisera bland olika härliga bilmodeller som finns ute på marknaden just nu och även prata mer om vad det faktiskt kostar att ladda en elbil och hur man själv enkelt kan ta reda på det. Motorjournalisten Jens Trulsson är med och vi djupdyker i hans favoriter.

Häng med, det blir kul!

CUPRA Born

CUPRA Born

26 januari kl. 20:00 är det premiär för CUPRA och Waykes nya digitala köpupplevelse.

CUPRA och Wayke lanserar nu, som första bilmärke i Norden, en ny digital liveshoppingupplevelse med en enkel check out av nya bilar och kort leveranstid. Nya 100% eldrivna CUPRA Born blir första modell att erbjudas via liveshopping tillsammans med övriga laddbara CUPRA-modeller.

CUPRA och Wayke sänder live från CUPRA Stockholm där Eva-Maria Elstner, på CUPRA och Sofia Forsling på Wayke tillsammans med gäster presenterar nya CUPRA Born, vad man ska tänka på vid köp av elbil, tips och råd kring laddning samt hur enkelt och säkert det är att köpa ny bil online idag. Tittarna har möjlighet att klicka hem (leasa eller köpa) nya CUPRA från återförsäljares lager och få bilen levererad med korta leveranstider.