Laddar...

Nya & begagnade Citroën

Citroën är ett franskt bilmärke grundat år 1919 av André-Gustave Citroën. Företaget är känt på Europeiska marknaden och har lanserat flera modeller som är väldigt populära, inte minst bland bilentusiaster.

Av alla modeller som lanserats genom åren så är det här några av de mest populära:

●     Citroën C3

●     Citroën C4

●     Citroën C5

●     Citroën Berlingo

●     Citroën Jumpy

Citroën har alltid satsat mycket på att skapa bilmodeller som har en hög komfort, mycket teknik och unik design. De första modellerna, som Traction Avant och DS, står fortfarande högt i kurs som eftertraktade bilar bland samlare och bilentusiaster.

En del kanske känner igen Citroën för de utmärkelser och priser som deras modeller vunnit. Man har haft bilmodeller som vunnit både "Car of the Year" och "Green Car of the Year". Andra kanske känner igen bilmärket från reklamfilmer. Citroën har länge varit en kreativ spelare inom reklam och marknadsföring och skapat många ihågkomna kampanjer genom åren.

Begagnade bilar från Citroën

Generellt så håller Citroën en bra kvalitet och modellerna håller många mil vilket är en fördel när man tittar på begagnat. Vissa äldre modeller av Citroën har blivit riktiga klassiker och är mycket eftertraktade av samlare och bilentusiaster, så deras värde kan vara högre än andra begagnade bilar.

Vi har ett stort utbud av olika modeller från Citroën att välja mellan på vår marknadsplats, så det är lätt att hitta något som passar utifrån specifika preferenser. Med tanke på att utrustning kan alternera så mycket på olika modeller så kan det vara en fördel att man har flera olika bilar att välja på.

På vår marknadsplats så har vi lagt fokus på att göra det tryggt och enkelt att köpa en ny eller en begagnad bil. Alla annonser som våra handlare lägger in hos oss kompletterar vi med data från flera olika externa källor. Vi säkerställer också att registreringsnumret är äkta. Det skapar en trygghet både för köpare och säljare att informationen i annonserna alltid går att lita på.

Är du ute efter att sälja en Citroën så finns det goda möjligheter här. Du lägger enkelt in dina kontaktuppgifter ihop med bilens registreringsnummer och antal mil som bilen har gått. Därefter skapas en förfrågan där våra handlare kan lägga bud på din bil. Väljer du att acceptera budet så hjälper handlaren till med allt pappersarbete och kan även hjälpa till om du letar efter en ny bil. Om du inte blir nöjd eller ångrar dig så kan du när som helst ta bort den, du förbinder dig inte till någonting genom att lägga upp en förfrågan och det kostar heller ingenting.

Många populära modeller

Citroën tillverkar en mängd olika bilmodeller, inklusive minibussar, familjebilar, kompakta bilar och Multifunktionsfordon. Det finns olika bilar som passar för alla typer av situationer från att man behöver en liten kompakt bil till en större mer rymlig variant som tar fler passagerare och har ett större lastutrymme.

Elbilar från Citroën

Citroën fokuserar mycket på elbilar och lanserar nya modeller löpande för att möta kundernas efterfrågan. Under tiden arbetar de också på att förbättra kapaciteten och göra så elbilarna går längre och kan ladda snabbare.

Visa mer