Laddar...

Nya & begagnade Dacia

Dacia grundades 1966 i Rumänien och är sedan 1999 en del av koncernen Renault. Dacia är ett välkänt bilmärke runt om i världen och har bilar som passar både privatpersoner och företag. 

Dacia har många serier på marknaden och har genom åren hunnit tillverka flera modeller som blivit populära.

Dacia började med att tillverka bilar först under 1960 talet och blev snabbt känt för sin robusta och prisvärda modell Dacia 1300. Dacia 1300 var den första bilen som tillverkades i stora mängder i Rumänien och blev mycket populär i landet. Idag är Dacia känt just för sina prisvärda modeller som passar både privatpersoner och företag.

Begagnade bilar från Dacia

På begagnatmarknaden är Dacia känt för att erbjuda pålitliga och prisvärda bilar. Med enkelhet och funktionalitet i fokus har Dacia lyckats locka till sig många kunder som söker en pålitlig bil till ett överkomligt pris. De flesta bilarna från Dacia sägs även ha en låg förbrukning och låga underhållskostnader, vilket gör dem till ett attraktivt val för många som söker en budgetvänlig bil.

Oavsett om du letar efter en ny eller begagnad Dacia så hittar du det snabbt och enkelt här på vår plattform. Vi har annonser från flera trygga handlare samlat på ett och samma ställe för att det ska bli enklare att hitta. Annonserna som våra säljare lägger in kompletteras alltid med data från externa källor, på så vis kan du känna dig trygg med att informationen är tillförlitlig och uppdaterad. 

Har du en ny eller begagnad Dacia bil som du vill sälja? Då kan du också göra det enkelt och smidigt här på vår marknadsplats. Du anger dina kontaktuppgifter, bilens registreringsnummer och hur många mil bilen har gått. Därefter så lägger vi upp en annons och gör det möjligt för våra handlare att lägga bud på din bil. Du väljer själv om du vill acceptera ett bud eller inte. Att lägga upp en annons är kostnadsfritt och det finns inga förbindelser, det går när som helst att ta bort annonsen. Väljer du att acceptera ett bud så kan du även få hjälp av handlaren att hitta din nästa bil, om det är något du önskar.

Populära modeller

Dacia har ett antal olika serier av bilar på marknaden idag. Dacia Logan är en av de mest populära modellerna, en kompakt bil med en mycket attraktiv prislapp. Dacia Duster är en SUV som erbjuder en hög körkomfort och är ett bra alternativ för dem som vill ha en bil som fungerar både på landsvägar och i terräng. Dacia Sandero är en annan populär modell som erbjuder bra köregenskaper och är prisvärd. Det är en småbil som är omtyckt av familjer för den är både praktisk och säker.

Elbilar från Dacia

När det gäller elbilar lanserade Dacia sin första helt eldrivna bil under 2021. Dacia Spring Electric heter bilen och det är en kompakt SUV med en räckvidd på upp till 225 kilometer på en enda laddning. Det har blivit en populär modell och mycket talar för att vi får se fler elbilar framöver då Dacia satsar på att göra elbilar mer tillgängliga för vanliga människor och ville med den här modellen erbjuda en miljövänlig bil till ett överkomligt pris.

Visa mer