Laddar...

Nya & begagnade Fiat

Fiat är ett italienskt bilmärke som grundades 1899. Fiat är känt för att ha designat några av de mest ikoniska bilarna genom tiderna och hålls som ett favoritmärke av många bilentusiaster runt om i världen.

Fiat har tillverkat många olika bilar som passar för både stadskörning och i terrängen. Här är några av de mest populära modellerna:

●     Fiat 500

●     Fiat Dobló

●     Fiat Freemont

●     Fiat Ducato

●     Fiat Tipo

Fiat är också känt för att ha en stark närvaro på marknaden för transportfordon med populära transportbilar som används av företag och organisationer över hela Europa. Fiat har under de senaste åren arbetat för att öka sin närvaro på den globala marknaden genom att investera i nya teknologier och utveckla nya bilmodeller.

Begagnade bilar från Fiat

Fiat bilar är populära på begagnatmarknaden, och det finns många anledningar till det. Bilarna är kända för att vara relativt pålitliga bilar som kan hålla en bra kvalitet även efter många år på vägarna. En annan faktor som gör bilar från Fiat attraktiva att köpa begagnat är det breda utbudet av modeller. Ett brett utbud gör det enklare att hitta en bil som passar ens livsstil och behov.

Vi har skapat en marknadsplats som erbjuder en trygg och enkel lösning för både försäljning och köp av bilar. Plattformen är skräddarsydd för att förenkla bilköp för både köpare och säljare. Vi ser till att annonserna på vår plattform har korrekt information genom att verifiera bilarnas registreringsnummer och använda information från flera externa källor. Detta garanterar att annonserna som finns på vår plattform är tillförlitliga och aktuella.

Att sälja din bil har aldrig varit enklare. Vår tjänst "sälj din bil till handlare" gör det möjligt att lägga upp en förfrågan på bara några minuter. Du anger miltal, ditt registreringsnummer och dina kontaktuppgifter. Sedan läggs din förfrågan upp på vår plattform. Du har alltid full kontroll över din den och kan ta bort den när du önskar. Våra handlare kan under tiden den är uppe, kontakta dig och lämna bud på din bil. Du har alltid möjlighet att avböja bud eller ta bort annonsen - det är inte bindande på något sätt att skapa en annons, och det kostar ingenting att göra det.

Många populära modeller

En av Fiats mest ikoniska bilar är Fiat 500, som först lanserades under 1950-talet. Det var en kompakt bil som snabbt blev populär på grund av sin prisvärda design och lätta manövrering. Modellen fick ett rejält uppsving när den återlanserades på 2000-talet, och blev återigen en favorit bland bilentusiaster över hela världen.

Fiat tillverkar även SUV-modeller, som Fiat 500X och Fiat Panda. Båda modellerna är kompakta och lätta att köra, men med en högre markfrigång för att klara terrängkörning bra. Fiat Ducato är en annan populär modell som tillverkas för att användas i arbeten. Det är en modell med stora utrymmen för lastning och transport.

Elbilar från Fiat

Fiat satsar numera mycket inom elbilar där man arbetar både på att ta fram fler modeller att erbjuda på marknaden samt att förbättra räckvidd och laddningsmöjligheter. Fiat har som ambition att göra hela sin produktportfölj helt eller delvis elektrifierad inom de närmaste åren.

Visa mer