Laddar...

Nya & begagnade Honda

Honda är ett japanskt bilmärke grundat år 1948 av Soichiro Honda. Likt en hel del andra bilmärken så har även Honda en stark historia inom motorsport med många olika utmärkelser och priser.

Genom åren har Honda tagit fram flera olika modeller som erbjuds på marknaden. De som är mest populära är:

●     Honda E

●     Honda Civic

●     Honda Civic Type R

●     Honda HR-V

●     Honda CR-V

Det är inte helt ovanligt att Honda omtalas för att ha en bra kundservice och pålitlig support även efter man har köpt någon av deras bilar. Deras modeller har också fått väldigt bra säkerhetsbetyg och de har vunnit priser för sina säkerhetsfunktioner. Det är troligen en effekt av Hondas prioriteringar och satsningar inom just säkerhet och hållbarhet.

Begagnade bilar från Honda

Honda är ett eftertraktat bilmärke på begagnatmarknaden och deras bilar har är pålitliga och har generellt lång livslängd. Bilarna tenderar att hålla sig bra i värde vilket också uppskattas på begagnatmarknaden.

På vår marknadsplats erbjuder vi en säker och enkel plattform för dig att hitta alla modeller av bilar på. Vi samarbetar med trygga bilhandlare som lägger in annonser Vi verifierar att registreringsnumret är äkta, och kompletterar information i annonsen genom att använda flera externa källor. Så du kan alltid vara säker på att informationen som finns i en annons är pålitlig.

Vi gör det också möjligt för dig att sälja din bil enkelt och tryggt till någon av våra seriösa handlare. Genom att uppge antalet mil bilen har gått, registreringsnumret och dina kontaktuppgifter skapar du en förfrågan. När den är tillgänglig kan våra handlare kontakta dig och lämna bud på bilen. Skapa en förfrågan är helt gratis och du är inte bunden till någonting, du kan ta bort annonsen när du vill.

Många populära modeller

Honda erbjuder en mängd olika bilserier för att tillfredsställa olika behov och preferenser. Deras serier har allt från sportiga coupé bilar till praktiska familjebilar. Det finns också serier för de som söker en bil med hög komfort och prestanda. För de som prioriterar miljö och bränsleekonomi, har Honda serier med hybridteknik och elektriska alternativ som ger en hållbar körning.

Det finns familjebilar i flera olika serier och modeller som är utrustade med modern teknik och bekvämligheter för att göra långa resor så bekväma som möjligt. Hondas multifunktions (MPV) serier har stora och rymliga interiörer som är perfekta för stora familjer. De passar bra när man till exempel ofta transporterar många passagerare eller behöver ett stort lastutrymme.

För dem som älskar att köra på landsvägar och motorvägar finns Hondas SUV-modeller. SUV modellerna håller en hög prestanda och hög säkerhet. Det finns även en serie med terrängbilar för den som letar efter en riktig off-road upplevelse. Oavsett om du söker en bil för familjen, arbetet eller för körningen på weekenden har Honda en bilserie som passar dina behov.

Elbilar från Honda

Honda har under flera år haft igång satsningar på att ställa om till elbilar. Det har utvecklats fler modeller för att täcka kundernas behov av elbilar. Man har också arbetat aktivt med att förbättra både prestanda och räckvidd på sina elbilar. Honda strävar efter att erbjuda bilar med lång räckvidd och hög prestanda, samtidigt som de arbetar för att minimera miljöpåverkan.

Visa mer