Laddar...

Nya & begagnade Maxus

Det kinesiska bilmärket Maxus är relativt nytt på marknaden. Maxus grundades 2011 och huvudkontoret hittar du i Shanghai. Samma år som märket kom ut på marknaden, lanserade de också sin första bilmodell, Maxus V80. Till en början vände sig märket bara till den kinesiska marknaden, men kring 2013 började de också expandera internationellt.

Maxus producerar både personbilar, skåpbilar, minibussar, pickups och eldrivna fordon. Några av märkets mest populära modeller är:

Bilmärket Maxus är inte ett fristående företag, utan ingår i SAIC Motor som är en biltillverkare som ägs av den kinesiska staten. Maxus är framförallt känt för att tillverka bilmodeller som passar bra för företag. Men de har under senare år också tagit ett stort kliv in på marknaden för personbilar och eldrivna fordon.

Begagnade bilar från Maxus

Bilmärket Maxus anses leverera bilmodeller som är mycket pålitliga och hållbara. Märket blir mer och mer populärt bland både privata konsumenter och företag över hela världen. Därför ser vi också att efterfrågan på begagnade Maxus bilar ökar.

Vi tycker att det ska vara enkelt att hitta välbevarade begagnade bilar. Via vår plattform kan du enkelt hitta en begagnad Maxus-bil från någon av våra trygga och säkra handlare. Här kan du få en heltäckande bild av bilen som gör det lättare för dig att besluta om huruvida det är en bil som passar in på dina behov och önskemål.

På vår marknadsplats kan säljare själva lägga in annonser. Vi ser dock till att alltid kontrollera och komplettera alla annonser med data från externa källor. På så sätt kan du känna dig trygg med att informationen i annonsen verkligen stämmer.

Hos oss är du alltså välkommen att både köpa och sälja en begagnad Maxus bil. En annons går fort att skapa och därefter är det fritt fram för köpare att lägga sina bud.

Populära modeller

Märket erbjuder fordon för att tillgodose behov hos olika typer av kunder och i Maxus utbud av bilmodeller finns en rad olika serier.

D-serien består av en uppsättning Maxus stadsjeepar. Det här är stora bilar som samtidigt har en elegant design. Modellerna i den här serien är designade för exempelvis stora familjer eller för dig som vill ha ett mycket rymligt fordon. G-serien är en serie med minibussar. Det här är väldigt rymliga fordon som dessutom har en bekväm interiör och även en del avancerade funktioner.

Maxus har också en T-serie med pickuper samt en serie med skåpbilar. Utöver att tillverka pålitliga och säkra bilar, är Maxus också inriktade mot just rymliga fordon med hög komfort samt även bilar som är väl lämpade för tuffare terräng än enbart stadskörning.

Elbilar från Maxus

På senare år har Maxus satsat stort på att slå sig in på marknaden för eldrivna fordon. De har levererat ett flertal eldrivna bilmodeller, såsom Maxus EV80 och Maxus EG10. Just Maxus EV80 är en eldriven skåpbil som lanserades 2019. Den är en version av deras allra första modell V80, som fortfarande är bland de mest populära.

Visa mer