Laddar...

Nya & begagnade Mazda

Mazda är ett japanskt bilmärke som grundades år 1920 av Jujiro Matsuda. Från att ha tillverkat trehjuliga bilar i början av sin historia så har Mazda utvecklats till ett av världens ledande bilmärken, med en rad populära modeller.

Det finns många modeller att välja på när det kommer till det här bilmärket. Här är några av de mest populära:

●     Mazda MX-30

●     Mazda CX-60

●     Mazda CX-30

●     Mazda MX-5

●     Mazda 3

Mazda är ett bilmärke som sticker ut från mängden genom sin unika design. Designfilosofin som kallas "Kodo - Soul of Motion" fokuserar på att skapa bilar som ser levande ut med en känsla av rörelse även när bilen står stilla. Det här kan man tydligt se i Mazdas senaste modeller, som har en sportig och elegant design med starka linjer och kurvor.

Med en stark tradition av innovation och utveckling av nya teknologier så var Mazda ett av de första bilmärkena som introducerade en motorteknologi som kallas för SkyActiv. Det är en motorteknologi som är utformad för att maximera bränsleekonomin och minska utsläppen. Det har lett till att flera av Mazdas modeller har vunnit priser inom kategorier för just bränsleekonomi och miljövänlighet.

Begagnade bilar från Mazda

Ett brett utbud av modeller gör att det är enkelt att hitta en bil från Mazda som passar bra utifrån på olika behov. Letar man efter en begagnad bil som har en bra bränsleekonomi och är miljövänlig så har Mazda flera alternativ. Mazda är ett populärt val på begagnatmarknaden och deras bilmodeller är kända för att hålla länge.

På vår marknadsplats hittar du annonser som våra trygga handlare har lagt upp. Det finns både nya och begagnade Mazda bilar att välja mellan. Att köpa en begagnad bil eller en ny bil kan var ett stort steg för många. Vi arbetar aktivt med att göra det så tryggt och säkert som möjligt. Alla annonser som ligger hos oss är skapade av säljare, men för att det alltid ska gå att lita på annonsens innehåll hämtas data från olika externa källor.

Att sälja sin bil kan också vara ett stort steg för många, för att inte nämna tidskrävande. Därför har vi valt att samla Sveriges kunnigaste bilhandlare på ett och samma ställe. Det är inte längre komplicerat att sälja sin bil. Du behöver bara ange kontaktuppgifter, bilens registreringsnummer och antal mil.

Därefter när du har skapat din annons så kan våra handlare kontakta dig direkt med bud på din bil. Det är helt gratis och du kan när som helst avbryta processen utan att vara bunden till någonting. Väljer du att acceptera något av buden så får du hjälp av handlaren med allt pappersarbete och om du vill så kan du även få hjälp med att hitta en ny bil.

Stort utbud av modeller

Mazda har en mängd olika modeller i sitt utbud. Allt från mindre kompakta modeller till stora SUV:ar. Mazda har också lanserat elbilar sedan en tid tillbaka. Utöver att utveckla sortimentet av elbilar så har Mazda sin teknologi kallad e-Skyactiv. Det är en teknologi som syftar till att förbättra prestandan och batterikapaciteten i deras elbilar.

Visa mer