Laddar...

Nya & begagnade Mini

MINI är ett ikoniskt bilmärke som grundades år 1959 i Storbritannien. Företaget har blivit känt för sina kompakta och sportiga bilar, med unik stil och hög körglädje. Numera ägs företaget av BMW.

Även fast MINI är väldigt karaktäristik i sina modeller så finns det ett par varianter på marknaden, här är de som är populärast:

●     Mini Cooper Countryman

●     Mini Cooper S

●     Mini Cooper SE

●     Mini Cooper Clubman

●     Mini Cooper Cab

Den klassiska Mini Cooper är en småbil med en unik design och stil. Det är en bil som är lätt att känna igen och som har en rik historia med många fans runt om i världen, inklusive filmstjärnor och musiker. MINI är känt för sin unika stil, med sina runda former och ikoniska grill framtill på bilen. MINI har också en av de mest utrymmesbesparande interiörerna på marknaden, med en smart utformning som gör att man får ut mest möjliga utrymme ur en liten bil.

Begagnade bilar från MINI

På begagnatmarknaden är MINI ett eftertraktat bilmärke. Med en stabil prisbild och värde som håller sig över tid är det ett attraktivt val. MINI har också en stark kultstatus bland bilägare, med många dedikerade ägare som har en speciell kärlek till märket och dess historia.

På vår marknadsplats är vi dedikerade att erbjuda en enkel och säker lösning för bilägare som vill köpa eller sälja en bil. Vi har skapat en plattform som är speciellt anpassad för att möta de behov som finns hos både köpare och säljare. Vii strävar efter att säkerställa en positiv upplevelse för alla inblandade.

För att garantera pålitlig information, samarbetar vi med trygga handlare och verifierar alltid att bilarnas registreringsnummer är äkta. Genom att använda flera externa källor, kan vi säkerställa att annonser som läggs till hos oss är både tillförlitliga och uppdaterade.

Att sälja din bil har aldrig varit enklare. Med hjälp av vår annonsfunktion kan du lägga upp en förfågan på bara några minuter. Du behöver endast ange antalet mil bilen har gått, ditt registreringsnummer samt dina kontaktuppgifter, så är du redo att lägga upp en förfrågan. Du har full kontroll över den, och du är fri att ta bort den när du vill. Våra seriösa handlare kan kontakta dig och lämna bud på bilen när den är tillgänglig. Du kan när som helst välja att tacka nej till bud eller ta bort din den. Det är inte bindande på något sätt att skapa en annons och det kostar heller ingenting.

Stort utbud av modeller

MINI har ett antal olika serier som MINI Hardtop, MINI Convertible, MINI Clubman och MINI Countryman. Varje serie har sina unika egenskaper och funktioner, inklusive olika motoralternativ, teknik och design.

MINI Hardtop är kanske den mest klassiska och ikoniska av alla MINIs modeller. MINI Convertible är en öppen bil med en tak mekanism som gör det enkelt att njuta av solen och få lite frisk luft. MINI Clubman har en längre kaross och en mer rymlig interiör med mycket förvaringsalternativ. MINI Countryman är MINIs största bil, med fyra dörrar och en högre markfrigång.

Visa mer