Laddar...

Nya & begagnade Mitsubishi

Mitsubishi grundades redan år 1917 i Japan och har sedan dess vuxit till en av världens främsta biltillverkare. Mitsubishi har alltid strävat efter att skapa bilar med hög kvalitet, säkerhet och prestanda. Det har gjort att märket har blivit omtyckt världen över.

Under årens gång har Mitsubishi levererat många framgångsrika och omtyckta modeller, här är några av de populäraste:

●     Mitsubishi Outlander

●     Mitsubishi Eclipse Cross

●     Mitsubishi ASX

●     Mitsubishi Space Star

●     Mitsubishi Pajero

Mitsubishi har som många andra en gedigen erfarenhet från racing och har skördat en hel del framgångar där. Med den erfarenheten har man kunnat bygga kraftfulla och tillförlitliga bilar som passar alla. Mitsubishi har ofta blivit omtalade för sina fyrhjulsdrivna modeller som är populära på marknaden.

Begagnade bilar från Mitsubishi

På begagnatmarknaden är Mitsubishi bilarna väl omtyckta, och märket har en stor lojal kundbas. Bilarna från Mitsubishi anses vara pålitliga och hålla en hög kvalitet även efter många års användning. Det gör att modeller från Mitsubishi är attraktiva alternativ på begagnadmarknaden.

På vår marknadsplats har vi satt fokus på att erbjuda en trygg och enkel lösning för de som antingen vill sälja sin bil eller köpa en ny bil. Vi har byggt en plattform som är anpassad för att förenkla bilköp, både för köpare och säljare.

För att säkerställa att annonserna på vår marknadsplats har korrekt information har vi som standard att ta reda på att bilarnas registreringsnummer är verifierade och äkta. Genom att använda flera ytterligare externa källor, kan vi komplettera annonserna med information och på så vis också säkerställa att annonserna som finns på vår plattform är både tillförlitliga och aktuella.

Att sälja din bil har aldrig varit lättare. Med hjälp av vår framtagna annonsfunktion kan du lägga upp en förfrågan på bara några få minuter. Du behöver bara ange antalet gångna mil, ditt registreringsnummer och dina kontaktuppgifter. Därefter läggs din förfrågan upp. Du har full kontroll över den och du kan ta bort den när du önskar. Så länge den finns uppe kan någon av våra seriösa bilhandlare kontakta dig och lämna bud på bilen. Du har alltid möjligheten att avböja bud eller ta bort den, det är inte bindande på något sätt att skapa en förfågan och det kostar dig ingenting.

Många populära modeller

Mitsubishi har ett brett utbud av bilmodeller, från praktiska familjebilar till mer sportiga modeller. Mitsubishi har en populär pickup i segmentet transportbilar som kallas L200. Dessa skiljer sig åt från. personbilarna och täcker in flera olika behov för dig som behöver en arbetsbil eller liknande, vad som är gemensamt för alla modeller är att de håller en hög kvalitet och är pålitliga.

Varje modell har sina unika egenskaper och styrkor. Det finns mindre varianter som lämpar sig bra i stadskörning eller kanske som en pendlarbil och så finns det modeller som är större och fungerar bättre ifall man brukar vara många passagerare eller har ett behov av stort lastutrymme.

Elbilar från Mitsubishi

Mitsubishi har lanserat ett antal laddhybrider på marknaden och har fortsatta planer på att utöka sitt utbud av både elbilar och hybrider. Man arbetar aktivt med att öka både prestanda och räckvidd så bilarna blir attraktiva för kunderna.

Visa mer