Laddar...

Nya & begagnade Nissan

Nissan är ett välkänt och populärt bilmärke som grundades år 1933 i Japan. Med innovativ teknik och hög kvalitet har Nissan tagit sig högt upp på listan som ett av de ledande bilmärkena på marknaden.

Med många modeller i sitt utbud gör Nissan det lätt för kunder att hitta en bil som motsvarar deras behov. Bland de mest populäraste bilmodellerna hittar vi följande:

●     Nissan Qashqai

●     Nissan Leaf

●     Nissan Juke

●     Nissan Ariya

●     Nissan X-Trail 

Nissan ett bilmärke som erbjuder en balans mellan körglädje, prestanda och pris. Nissan är kända för sin innovativa teknik och moderna design. Under åren har man producerat många modeller som är populära bland bilentusiaster. Nissan är också engagerade i motorsport med ett aktivt arbete för att minska bilens miljöpåverkan och öka användningen av förnybar energi. Det är ett av få bilmärken som har vunnit både rally VM och Formel 1 VM. 

Begagnade bilar från Nissan

Nissan är ett bilmärke som står sig väl på den begagnade marknaden. Många av företagets bilmodeller är kända för sin hållbarhet och långa livslängd, vilket gör att de är eftertraktade som begagnade bilar. Nissan har också flera modeller som är populära bland bilentusiaster och som kan gå i arv många gånger om dom tas om hand om på ett bra sätt.

Vi tycker inte att det ska vara komplicerat att köpa och sälja nya eller begagnade bilar. Därför har vi skapat den här marknadsplatsen som ett tryggt och säkert alternativ. Oavsett om du vill köpa en ny eller begagnad bil så kan du lita på annonserna hos oss. Vi säkerställer alltid att registreringsnumret är äkta och vi kompletterar varje annons som handlarna skapar med ytterligare data från flera externa källor.

Vill du sälja en Nissan bil går det enkelt via vår tjänst sälj till handlare genom att ange bilens registreringsnummer och antalet mil som bilen har gått. Därefter kan våra handlare kontakta dig som skapat annonsen direkt med bud, utan någon mellanhand. Att skapa en annons kostar ingenting och har inga förbindelser, man kan alltid tacka nej till bud och ta bort sin annons ifall man ångrar sig.

Många populära modeller

Nissan har ett brett utbud av bilar som passar olika kundgrupper. Det finns allt från små stadsjeepar till lyxiga sportbilar. De kompakta modellerna lämpar sig väldigt bra i stadsmiljöer. Vill man ha det lite större så finns det mellanstora bilar i klassen sedan. För den som letar efter en lämplig bil att köra i terräng där man dessutom kommer upp lite i sitthöjd så rekommenderas SUV modellerna.

De mest populära transportbilarna heter Nissan Navara, NV200, NV300, NV400

Nissan har arbetat med elbilar sedan en lång tid tillbaka. De var ett av de första bilmärkena att lansera en serieproducerad elbil, Nissan Leaf. Bilmodellen Leaf blev en väldigt omtyckt modell och har varit en av de mest sålda elbilarna i världen. Det är också en modell som är populär på begagnatmarknaden för elbilar.

Elbilar från Nissan

Förutom satsningar på att ta fram nya modeller så har Nissan också arbetat med att utveckla teknologi för elbilar, inklusive batterier och laddsystem. Nissan har löpande investerat i forskning och utveckling för att förbättra prestanda och räckvidd hos sina elbilar.

Visa mer