Laddar...

Nya & begagnade Opel

Opel är ett tyskt bilmärke som grundades av Adam Opel år 1862. Opel har länge varit en del av General Motors men såldes till PSA Group (Peugeot och Citroën) år 2017. Opel har hunnit med att tillverka många olika modeller under den här tiden.

Här är några av de populäraste modellerna som Opel har lanserat genom åren.

●     Opel Mokka

●     Opel Astra

●     Opel Corsa

●     Opel Grandland X

●     Opel Insignia

Opel är känt för att vara ett bilmärke som erbjuder bra körkomfort och utrustning. Deras senaste modeller som Insignia och Astra har fått bra recensioner just för sin körkomfort och utrustning. Opel är också känt för att ha ett brett utbud av modeller med bra priser, vilket gör att det är ett bra val för många bilköpare.

Begagnade bilar från Opel

Opel erbjuder många olika modeller vilket underlättar när man letar efter en bil som ska passa ens behov. En annan positiv sak är att priserna på Opel bilar anses vara bra, då man får mycket bil för pengarna om man jämför med en del andra bilmärken.

På vår marknadsplats har vi många olika nya och begagnade bilar. Det finns ett stort utbud av Opel annonser att välja mellan. Vi strävar efter att erbjuda en trygg och säker marknadsplats för både köpare och säljare. För att underlätta för köpare så kontrollerar vi alltid registreringsnumret på varje annons för att säkerställa att det är äkta. Vi använder oss utav flera olika externa källor för att komplettera annonser med ytterligare information. Så du kan alltid känna dig trygg i att annonserna på vår marknadsplats är pålitliga.

Att sälja en bil är enkelt på vår marknadsplats. Vi samlar in kontaktuppgifter, bilens registreringsnummer och antalet mil bilen har gått. Därefter så skapas en förfrågan på bilen och gör det möjligt för våra anslutna handlare att lägga ett bud direkt på bilen. Att sälja din bil via oss är helt kostnadsfritt och utan förbindelser, man kan när som helst ta bort annonsen och tacka nej till bud. Får man ett bud som känns bra och accepteras så hjälper handlaren till med allt pappersarbete. Man kan också få hjälp av handlaren att hitta en ny bil om så önskas.

Många populära modeller

Opel har ett stort utbud av olika modeller i sitt sortiment. En av dessa modeller är deras kompakta bilar, som är utformade för dagliga transporter och stadskörning. Sen finns det mellanstora bilar som har fokus på komfort och prestanda. Multifunktionsbilar (även kallade MPV) kallas Opels modellserie som inte riktigt har det där tydliga fokuset utan är tänkta att fungera för de flesta tillfällena.

Dessa MPV bilmodeller har främst fokus på flexibilitet och rymd. Opels terrängbilar kallas för crossovers och de har en väldigt bra prestanda och fungerar bra med en hög arbetsbelastning.

Elbilar från Opel

Opel har redan släppt flera olika modeller av elbilar och satsar mycket på att marknadsföra och utveckla sitt laddbara sortiment. Opel planerar att ha elbilar inom varje tillgänglig modellserie inom en snar framtid. Utöver att arbeta med nya elbilar så satsar man också på att förbättra räckvidd och laddmöjligheter för kommande generationer elbilar.

Visa mer