Laddar...

Nya & begagnade Peugeot

Peugeot är ett franskt bilmärke som grundades 1810 av familjen Peugeot. Bilmärket var ursprungligen en verkstad för att tillverka cyklar och kaffekvarnar. De började tillverka bilar först år 1889 och är idag ett av de mest välkända bilmärkena i världen.

Peugeot har skapat många populära bilmodeller genom åren, de här är några av de mest populära:

●     Peugeot 3008

●     Peugeot 308

●     Peugeot 208

●     Peugeot 2008

●     Peugeot 5008

Peugeot är kända för sina kompakta och sportiga bilar som innehåller mycket teknik.

Under årens lopp så har Peugeot varit involverade i motorsport och vunnit många tävlingar. Faktum är att Peugeot har ett emblem som kom till vid just en tävling. Under 1800 talet så tävlade en Peugeot cykel mot ett lejon på en cirkusshow och vann. Därefter beslutade man sig för att ha ett lejon som emblem för att låta det vara en symbol för kraft och prestanda.

Begagnade bilar från Peugeot

Peugeot har många populära modeller som säljs dagligen på den begagnade marknaden. Flera år har Peugeot fått priser som Årets bil i Europa och samtliga av dessa modeller är fortfarande attraktiva val när man letar efter en begagnad bil.

Hos oss kan du hitta alla modeller genom annonser som våra trygga handlare lägger in. Vi hjälper till att säkerställa så registreringsnummer är äkta. Vi använder oss även av flera externa datakällor för att komplettera annonserna som säljarna lägger in. Därför kan du alltid lita på informationen som finns med i en annons.

Du kan också tryggt och enkelt sälja din bil genom oss till någon av våra seriösa handlare. Om du anger hur många mil bilen har gått och ditt registreringsnummer ihop med dina kontaktuppgifter så skapas en annons. När du har en annons tillgänglig så kan våra handlare kontakta dig och lämna bud på din bil. Genom att lägga upp en annons så förbinder du dig inte till någonting, du kan när som helst ta bort annonsen. Det kostar dig heller ingenting att skapa en annons utan det är helt kostnadsfritt.

Stort utbud av modeller

Peugeot använder sig av nummer för att dela in sina bilmodeller. Det är en del av varumärkesstrategin för att skapa starka och igenkännliga namn. Genom att ha nummer så ska det hjälpa till att identifiera och särskilja olika modeller från varandra. Varje nummer representerar en specifik bilmodell och kan hjälpa kunder att snabbt och enkelt hitta den bilmodell som passar utifrån vilket behov man har. Det kan hjälpa till att indikera storlek eller syfte. Exempelvis är 208 en mindre bil medan 5008 är en större bil. Det kan man utläsa tack vare att första siffran är mindre i den första bilmodellen än i den andra.

Peugeots populära transportbilar (arbetsbilar) finns i ett antal olika storlekar för att passa alla företags. behov. De vanligaste heter Peugeot Expert, Peugeot Partner och Peugeot Boxer

Elbilar från Peugeot

Peugeot satsar numera mycket på att utveckla laddbara bilar. När man inte lanserar nya modeller så arbetar man mycket med att förbättra tekniken. På senare tid har Peugeot jobbat en hel del med att förbättra både förbrukning och räckvidden på sina elbilar. Målet är att bara sälja elbilar i Europa från år 2030.

Ett tecken på satsningen är lanseringen av Peugeot Inception Concept. Det är namnet på den konceptbil som presenterades av Peugeot på Shanghai Motor Show i april 2021. Det är en elbil med en renodlad design och avancerad teknologi.

Namnet Inception är inspirerat av latinska ordet “Inceptio” som betyder början. Med sin visionära design erbjuder Peugeot Inception Concept en exklusiv upplevelse som banar väg för en ny framtid för Peugeot.

Visa mer