Laddar...

Nya & begagnade Polestar

Polestar är ett svenskt bilmärke som tillverkar hybrid- och elbilar. Bilmärket härstammar från Volvo personbilar som är baserat i Göteborg. Polestar tillverkar alla sina bilar i Kina. Bilmärket presenterade sin första modell 2017, men den första bilen tillverkades först 2019. Polestar är med andra ord ett mycket nytt bilmärke på marknaden. Företaget har dock funnits ända sedan 2003.

Trots att Polestar endast har funnits i några år har de hunnit komma ut med flera olika modeller. Namnen på modellerna är enkla och kommer helt enkelt i nummer ordning. De populära modellerna heter:

Polestar har som målsättning att förbättra samhället genom att tillverka bilar som underlättar övergången till en hållbar mobilitet. Detta genom att använda sig av både design och teknik. Deras plan är att tillverka en helt klimatneutral bil utan att använda klimatkompensation senast år 2030. Huvudkontoret ligger i Göteborg men Polestar finns idag i 27 olika länder världen över.

Begagnade bilar från Polestar

Polestar är ett mycket nytt bilmärke och den första bilen tillverkades 2019. Andrahandsmarknaden för Polestar är därför än så länge begränsad, men det finns givetvis begagnade Polestar bilar att få tag på. Köper du en begagnad Polestar kommer den ändå alltså att vara relativt ny.

Om du vill köpa en begagnad Polestar hittar du en trygg och pålitlig plattform hos oss. Här hittar du annonser från flera olika seriösa bilhandlare. Vi gör alltid en kontroll så att registreringsnumret är korrekt och vi kontrollerar att uppgifterna handlaren har angett från utomstående part är korrekta. Därför kan du känna dig trygg med att informationen som finns på annonserna faktiskt stämmer.

Har du en begagnad Polestar du vill sälja kan du kostnadsfritt lägga upp en annons på vår plattform. Att publicera en annons är helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något. Men när du lägger upp en annons hos oss kan seriösa handlare hitta din bil och erbjuda dig ett bra pris. Skulle du inte vara nöjd med priserbjudandet du får kan du tacka nej och du kan när som helst välja att ta bort annonsen.

Populära modeller

Polestar har hittills kommit ut med tre olika modeller. Den första modellen, Polestar 1 var en hybridbil och de andra två är helt elektriska bilar. Alla modeller är mycket minimalistiska och har ett futuristiskt utseende, vilket passar bra ihop med deras målbild, som är just att göra framtiden lite bättre. Polestar 1 och 2 är en sedanmodell medan Polestar 3 är en SUV. Det är en riktig prestanda-SUV med samma egenskaper som hos en sportbil. Den första modellen av Polestar är mycket exklusiv och det finns endast 1 500 exemplar i världen.

Polestar planerar att lansera ytterligare tre elbilsmodeller fram till och med 2026. Bilmärket har redan sedan start haft som målsättning att skapa klimatneutrala bilar och har hela tiden haft sitt fokus på att tillverka just elfordon, även om deras första modell var en hybridbil. De strävar hela tiden efter att göra elbils användandet enklare för konsumenten, för att fler och fler ska välja den elektriska framtiden.

Visa mer