Laddar...

Nya & begagnade Porsche

Porsche är ett bilmärke som är grundat i Tyskland år 1931. Ursprungligen tillverkades primärt racingbilar, men numera är bilmärket ett de mest eftertraktade i världen och förknippas ofta med lyx.

Porsche har skapat flera olika modeller genom åren där många har blivit en succe, här är några av de populäraste modellerna:

●     Porsche Taycan

●     Porsche 911

●     Porsche Cayenne

●     Porsche Panamera

●     Porsche Macan

Med flera år på marknaden och lång historia av bilar som blivit kända för sina höga kvalitet så har Porsche verkligen blivit ett populärt bilmärke bland bilentusiaster. Porsche är ett av de mest eftertraktade bilmärkena i världen. Samtidigt så sägs det också att de är ett av de mest exklusiva och dyra bilmärkena. Detta gör att det endast är ett begränsat antal människor som har råd med en Porsche, men det har också bidragit till deras image som ett av de mest prestigefyllda bilmärkena i världen.

Begagnade bilar från Porsche

Många som köper en Porsche äger bilen i flera år och de som säljs har ofta flera mil kvar att ge. Alla bilmodeller från Porsche har en fin tendens att behålla mycket att sitt värde över tid och genom att hålla en hög kvalitet på bilarna så ser man också till att de tenderar att ha en lång livslängd. Många bilentusiaster ser Porsche som ett attraktivt bilmärke på begagnatmarknaden, därför kan man ibland se ett högre pris än vad man kanske hade förväntat sig.

Vi vet att köp och försäljning av bilar kan vara en komplicerad process ibland. Vi tycker inte att ska behöva vara så, och därför har vi skapat vår marknadsplats. Vi arbetar hela tiden för att säkerställa en säker och trygg miljö för både köpare och säljare. Varje annons som en säljare har lagt in har kompletterats med data från flera olika externa källor. Vi har också kontrollerat och verifierat så registreringsnumret är äkta. På det sättet skapar vi en trygghet i att våra annonser alltid går att lita på.

Att sälja en bil på vår marknadsplats är enkelt och smidigt. Du behöver bara lägga in kontaktinformation, bilens registreringsnummer och mätarställning. Därefter skapar vi en förfrågan åt dig, vilken gör det möjligt för våra samarbetande handlare att lägga bud direkt på bilen. Att sälja bil via oss är helt gratis och du är inte bunden till några förpliktelser. Du kan när som helst ta bort förfrågan och tacka nej till bud. Om du får ett bud som du tycker om och vill acceptera, hjälper våra handlare dig med allt krångligt pappersarbete. De kan också hjälpa dig hitta en ny bil om du önskar det.

Stort utbud av modeller

Oavsett om du letar efter en exklusiv känsla och bil med elegant design eller en sportig modell med hög prestanda så har Porsche det i sitt sortiment. Varje bilserie har sin egna unika touch och Porsche själva är väldigt stolta över att kunna erbjuda bilar som kan anpassas och fungera utifrån kundens personliga behov.

Elbilar från Porsche

Den senaste tiden har Porsche fått uppmärksamhet för sina elbilar. Modellen Taycan som är en av deras elbilar har fått mycket positiva recensioner för sin prestanda och räckvidd. Porsche arbetar aktivt med utvecklingen kring sina elbilar och framöver kommer det sannolikt komma allt fler modeller tillgängliga för kunderna.

Visa mer