Laddar...

Nya & begagnade Tesla

Tesla grundades 2003 av Elon Musk och har snabbt blivit ett populärt bilmärke världen över. Mest kända är Tesla för sina framgångar inom elbilar där man numera är en av de ledande aktörerna på marknaden.

Trots att Tesla inte har funnits lika många år på marknaden som en del andra bilmärken så har de ändå hunnit med att tillverka många populära modeller. Här är några av de populäraste:

●     Tesla Model S

●     Tesla Model 3

●     Tesla Model X

●     Tesla Model Y

Tesla är kända för att tillverka elbilar som har väldigt kraftfulla och starka motorer. Det gör att bilarna erbjuder mycket körglädje samtidigt som de har en väldigt bra räckvidd också. Tekniken i bilarna är avancerade och det är inte ovanligt att det finns stora skärmar där man har tillgång till alltifrån radio till navigeringssystem.

Begagnade bilar från Tesla

Teslas modeller har ett bra rykte på marknaden om sig att ha bilar med lång räckvidd, hög prestanda och dessutom mycket teknik. Det gör att andrahandsvärdet av det här bilmärket ligger högt på begagnatmarknaden.

Tesla ses på marknaden som en pionjär och ett ledande företag på marknaden inom just elbilar. Det är många som drömmer om att köra en Tesla bil och då kan begagnatmarknaden vara en bra plats att titta på. Vi har många olika modeller från Tesla så det finns stor chans att hitta en bil som passar ens behov.

På vår marknadsplats har vi satt säkerhet och enkelhet i fokus när det gäller bilköp. Vi kompletterar alla annonser från våra handlare med data från pålitliga externa källor och verifierar också att registreringsnumret stämmer. Detta skapar en trygg och säker miljö för både köpare och säljare, där köparna alltid kan vara säkra på att informationen i annonserna är pålitlig.

Om du är intresserad av att sälja din Tesla, har du kommit till rätt plats. Du kan enkelt lägga upp din förfrågan med kontaktinformation och bilens detaljer, inklusive registreringsnummer och antal mil. Våra handlare kommer därefter ha möjlighet att lägga bud på bilen. Om du accepterar ett bud, kommer handlaren att hjälpa dig med allt pappersarbete och även bistå i din sökning efter en ny bil om du är i behov av det. Du är inte förpliktigad att acceptera ett bud och du kan när som helst ta bort annonsen utan kostnad.

Stort utbud av modeller

Tesla har många olika varianter av sina bilar där samtliga bilar är rena elbilar. Det finns både Sedan och SUV:ar i sortimentet. Sedan finns i olika varianter där Model 3 är en av marknadens mest sålda elbil. För den som är på jakt efter lite större bil med plats för fler passagerare och större lastutrymme finns även SUV modeller.

Tesla har en vision om att påskynda omställningen till en hållbar energi- och transportsektor genom att erbjuda elbilar med hög prestanda och räckvidd samt en enkel och tillgänglig laddningsinfrastruktur.

Samtliga av Teslas modeller har också tillgång till Teslas Supercharger nätverk för snabb laddning. Det är ett Nätverk som består av laddstationer runt om i världen som erbjuder höghastighets laddning. Genom att använda en Supercharger kan man ladda sin bil på bara en timme eller mindre, vilket gör det möjligt att resa långa sträckor utan oro för laddning.

Visa mer