Laddar...

Nya & begagnade Cupra

Cupra har en lång historia som började redan 1996, när Seat introducerade Cupra beteckningen på en version av sin Ibiza modell. Under 2018 beslutade Seat att skilja ut Cupra som ett eget bilmärke för att stärka sin position på den internationella marknaden.

Sedan dess har Cupra etablerat sig som en självständig biltillverkare som har tagit fram många omtyckta modeller, här är några av de mest populära:

Cupras modeller har vunnit flera utmärkelser och fortsätter att imponera på bilentusiaster runt om i världen. Genom att lansera Cupra ville Seat också locka till sig en yngre och mer prestanda orienterad målgrupp. Bilmärket har gjort sig känt för att ha en bra prestanda och kraftfulla motorer. Cupra har sitt huvudkontor i Spanien är  en officiell partner till ett av världens mest framgångsrika fotbollsklubbar, FC Barcelona.

Begagnade bilar från Cupra

När det kommer till begagnade bilar från Cupra är efterfrågan hög på grund av dess karaktär och prestanda. Bilar från Cupra är kända för att vara välbyggda och pålitliga samtidigt som de har ett överkomligt pris. Med flertalet priser i prestigefyllda tävlingar i bagaget så blir det här bilmärket extra intressant för en del av marknaden.

Letar du efter en ny eller begagnad Cupra så erbjuder vi en trygg och pålitlig marknadsplats för att köpa eller sälja bilar. Här hittar du bilannonser som våra erfarna handlare lägger in. Vi värnar om kvaliteten på informationen som presenteras i annonserna och säkerställer därför att registreringsnumret är äkta samt kompletterar annonserna med data från flera externa källor.

För att underlätta om du vill sälja din bil, erbjuder vi även möjligheten att skapa en kostnadsfri förfrågan på vår plattform. Genom att ange uppgifter, antal körda mil och registreringsnummer kan våra seriösa handlare enkelt hitta och lämna bud på din bil. Det finns ingen förbindelse eller åtagande att sälja bilen när du skapar en annons på vår plattform. Om du ångrar dig eller om bilen redan har sålts kan du enkelt ta bort annonsen utan kostnad.

På vår plattform kan du vara trygg i vetskapen om att du får tillgång till tillförlitlig information och att vi alltid strävar efter att erbjuda en smidig försäljningsprocess för både köpare och säljare.

Många populära modeller

Trots att bilmärket inte har lika många år på nacken som en del andra har, så har Cupra hunnit producera flera modeller till marknaden. En av Cupras mest populära modeller är Cupra Leon, som finns tillgänglig i olika versioner. Leon finns i flera olika versioner och kommer förmodligen även tillverkas som elbil framöver. Cupra Formentor är en annan populära modell som lanserades 2020. Det är en SUV och likt Leon finns även den här modeller i flera varianter däribland som plug-in hybrid.

Cupra har också lanserat modeller som drivs helt med hjälp av el. Cupra lanserade sin första elbil, Cupra Born, under 2021. Born har en räckvidd på upp till 500 kilometer på en enda laddning och en laddningstid på endast 35 minuter till 80% kapacitet.

Elbilar från Cupra

Som en del av Seats hållbarhetsstrategi har Cupra också gjort en satsning på elektrifiering. Företaget har för avsikt att elektrifiera hela sin modellserie och göra alla sina bilar tillgängliga som elbilar eller laddhybrider fram till 2025.

Visa mer