Laddar...

Nya & begagnade SEAT

SEAT är ett spanskt bilmärke som grundades 1950. Initialerna i namnet står för Sociedad Española de Automóviles de Turismo, vilket på svenska betyder "Spanska företaget för turistbilar". SEAT är ett dotterbolag till Volkswagen AG och har sitt huvudkontor i Spanien.

SEAT är ett välkänt bilmärke som erbjuder många olika modeller. Här är några av de vanligaste:

●     SEAT Leon

●     SEAT Arona

●     SEAT Tarraco

●     SEAT Ibiza

●     SEAT Ateca

Med en stark närvaro på den europeiska bilmarknaden och i många andra länder så är SEAT ett välkänt bilmärke. Flera modeller som SEAT har tillverkat har producerats i flera omgångar under många år, däribland modellen Ibiza som började produceras redan år 1984.

Begagnade bilar från SEAT

SEAT tillverkar pålitliga och hållbara bilar sedan flera år tillbaka i tiden. Begagnade SEAT modeller håller ofta länge och man får mycket bil för pengarna. Det är inte ovanligt att man kan hitta begagnade modeller med låga miltal till bra priser.

Vi har många annonser med begagnade och nya SEAT modeller. Vi arbetar kontinuerligt med att vara en trygg marknadsplats för köpare och säljare. En av sakerna vi gör för att underlätta för köpare är att säkerställa varje annons så att registreringsnumret är kontrollerat och äkta. För att säkerställa att informationen som säljare lämnar i annonsen stämmer, så använder vi oss alltid av flera externa källor för att komplettera annonsen. Därför kan du alltid lita på en annons hos oss.

Om du är intresserad av att sälja din bil så kan du få hjälp på vår marknadsplats. Vi behöver samla in dina kontaktuppgifter, din bils registreringsnummer och antalet mil som bilen har gått. Därefter så skapas en annons där våra handlare kan se uppgifterna och lägga ett bud på din bil. När du har fått ett bud kan du välja om vill acceptera budet eller tacka nej. Det är helt gratis och det går att avbryta processen när som helst.

Många populära modeller

SEAT erbjuder ett brett utbud av modeller uppdelat i olika modellserier. Ett stort utbud hjälper kunderna att enklare hitta en modell som passar utifrån deras behov och preferenser.

Utbudet av modeller omfattar små och kompakta bilar som är lätta att köra och parkera i stadsmiljöer. Större familjebilar med plats för flera passagerare och som har mer lastutrymme. Det finns även flera sportbilar som erbjuder en hög prestanda i kombination med körglädje. Dessutom så erbjuder SEAT en SUV modell för kunder som önskar en bil där man kommer upp i sitthöjd och får en bra sikt.

SEAT tillverkar även bilar för CUPRA som kan ses som SEATs premiumbilsmärke med en sportigare prägel.

Elbilar från SEAT

SEAT arbetar aktivt med omställningen till elbilar för att kunna erbjuda mer hållbara alternativ för sina kunder. De lanserar nya modeller som är anpassade till dagens kunder och deras efterfrågan.

Fram till och med år 2025 kommer SEAT att investera 5 miljarder euro i olika projekt för att utöka sitt modellutbud inom elbilar. Man har också valt att satsat på utvecklingen av teknologi för elbilar samt på utveckling av företagets anläggningar. SEAT har investerat i förnybar energi, som sol- och vindkraft, för att minska sina koldioxidutsläpp och öka användningen av förnybara energikällor.

Visa mer