Laddar...

Nya & begagnade Lexus

Lexus är ett bilmärke som grundades 1989 av det japanska bilmärket Toyota. Lexus är känt för sin lyxiga komfort, höga prestanda och avancerade teknik, och har blivit en av de mest eftertraktade bilmärkena i världen.

Lexus har funnits länge och hunnit utveckla och producera ett brett utbud av olika bilmodeller. Här är några som kommit att bli deras populäraste modeller:

●     Lexus UX

●     Lexus NX

●     Lexus RX

●     Lexus LS

●     Lexus CT

Lexus blev snabbt känt för sina exklusiva och elegant utformade bilar, med en känsla av lyx och avkoppling. Lexus har en dedikerad designfilosofi som kallas "L-finesse". Den går ut på att skapa bilar med en elegant och aerodynamisk formgivning. Det innebär att alla Lexus-bilar har en unik design som gör dem lätta att snabbt känna igen.

Begagnade bilar från Lexus

Lexus bilar håller normalt en en hög kvalitet och har en lång livslängd. Det gör att begagnade bilar från Lexus är eftertraktade bland bilägare. Begagnade Lexus modeller har generellt ett högt andrahandsvärde vilket gör bilarna till attraktivt val för många konsumenter. Lexus tilltalar många runt om i världen och många tilltalas av tanken på den lyx och prestige som kommer med att köra runt i en Lexus.

Att köpa eller sälja en bil kan ibland kännas stressigt och komplicerat. Men på vår marknadsplats strävar vi efter att göra processen så enkel och trygg som möjligt för både köpare och säljare.

Vi har säkerställt att alla annonser på vår marknadsplats är korrekta och tillförlitliga genom att kontrollera och verifiera informationen från flera externa källor, inklusive bilens registreringsnummer.

Säljare behöver bara lägga in sin kontaktinformation, bilens registreringsnummer och mätarställning för att skapa en annons på vår marknadsplats. Annonsen skapas gratis och du är inte bunden till några förpliktelser, så du kan när som helst ta bort den eller tacka nej till bud. Men om du accepterar ett bud som du tycker om, står våra samarbetande handlare redo att hjälpa dig med allt krångligt pappersarbete. De kan även hjälpa dig hitta en ny bil om du önskar.

Stort utbud av modeller

Lexus har ett brett sortiment av bilmodeller som bland annat inkluderar sedan, crossover, hybrid och SUV. En av deras mest populära modeller är serien LS. Det är en fullstor sedan med avancerad teknik och samtidigt en bekväm interiör.

En annan populär modell är Lexus RX, en premium crossover SUV som erbjuder en mjuk och bekväm körning. Lexus har fokuserat på säkerhet och teknik vilket återfinns i alla modeller. De har en rad avancerade säkerhetsfunktioner som exempelvis dödavinkelvarning och automatisk nödbroms. Lexus har också utvecklat en mängd teknologier för att göra körningen så bekväm som möjligt. Några exempel på det är deras navigationssystem, parkeringsassistans och en infotainmentsystem.

Lexus har en stark historia när det kommer till hybridteknik. Lexus LC 500h hybriddrivna sportbil har fått mycket uppskattning från bilentusiaster och deras modell UX 250h hybrid SUV har också varit en framgång.

Elbilar från Lexus

Numera satsar man mycket på att utveckla sitt utbud av elbilar. Lexus fokuserar också en hel del på att förbättra sina modellers batteriteknik och förlänga räckvidden för sina elbilar. Genom att ta ansvar för hållbarhet och miljövänlighet satsar Lexus på att bli en av de främsta tillverkarna av elektrifierade fordon. Deras mål är att förse konsumenter med bilar som är både prestandastarka och miljövänliga.

Visa mer