Laddar...

Nya & begagnade Toyota

Toyota är ett japanskt bilmärke som grundades år 1937 av Kiichiro Toyoda. Det är ett av världens största bilföretag. Toyota är främst kända för sina pålitliga och hållbara bilar men också för sin satsning på teknologisk innovation och miljövänliga teknologier.

Toyota har lanserat många olika bilmodeller och en hel del av dessa är kända världen över, de populäraste är:

●     Toyota Yaris

●     Toyota Rav4

●     Toyota Corolla

●     Toyota C-HR

●     Toyota Auris

Toyota finns i över 170 länder och har ett brett nätverk av auktoriserade återförsäljare och verkstäder som erbjuder högkvalitativ service och support. De har vunnit många priser kopplat till kvalitet och kundservice.

Begagnade bilar från Toyota

På marknaden för begagnade bilar är Toyota ett eftertraktat bilmärke. Toyotas bilar är kända för sin hållbarhet och pålitlighet, vilket gör dem attraktiva för konsumenter som söker en bil som kan köras under en lång tid. Toyotas bilar har också relativt låga driftskostnader, vilket gör dem attraktiva för både privatpersoner och företag. På begagnatmarknaden är de flesta modellerna från Toyota populära och det är inte konstigt eftersom det är ett av de mest sålda bilmärkena i världen.

Du hittar alla modeller enkelt här hos oss, du kan i lugn och ro hitta något som passar dig. Alla bilar som annonseras hos oss har äkta och kontrollerade registreringsnummer. Data om bilen inhämtas från flera externa källor, så när annonserna skapas av säljarna så går det att lita på dem. Vi är en säker marknadsplats och lägger stor vikt i att du ska känna dig trygg genom hela bilaffären.

Vi har gjort det så enkelt som möjligt att sälja sin bil online. Allt du behöver göra är att skriva in antal mil som bilen har gått och bilens registreringsnummer. Därefter så kommer du få bud på bilen av seriösa handlare. Att få ett bud är gratis och du binder inte upp dig till någonting, om du ångrar dig eller inte tycker budet är tillräckligt bra så kan du lätt tacka nej. Om du väljer att gå vidare med ett bud så kan du känna dig trygg i att våra handlare sköter allt pappersarbete.

Många populära modeller

Toyota har ett brett utbud av modeller som sträcker sig över olika segment. Utöver personbilar så har Toyota även transportbilar, minibussar och hybridbilar.

Toyota Corolla är en mellanklassbil som är väldigt populär och en av de mesta sålda bilarna som Toyota tillverkat. Bilen är både pålitlig men också ett bra ekonomiskt val enligt många.

På andra marknader erbjuder Toyota modeller som Sienna och Alphard. Sienna är en populär minibuss med bra prestanda och ett brett utbud av bekvämligheter. Alphard är en lyxig minibuss med hög komfort och avancerade tekniska funktioner.

Elbilar från Toyota

Toyota arbetar sedan några år aktivt utvecklingen av elbilar. Utvecklingen sker både inom laddteknik och infrastruktur men också inom utbudet. År 2030 vill Toyota sälja 3,5 miljoner elbilar per år. År 2035 ska alla Toyotas bilar som säljs i Europa vara utsläppsfria.

Den senaste tiden fokus har utan tvekan varit på elbilar. Toyotas motto under de närmsta åren lyder ”En elbil för alla”. Toyota vill kunna erbjuda rimligt prissatta modeller inom alla storleksklasser.

Visa mer