Topp 5 familjebilar 2021

Topp 5 familjebilar 2021

Köpa bil
Lästid 2 min
Fabian Muñoz Humeres
Fabian Muñoz Humeres
Publicerad tisdag 26 oktober 2021
Topp 5 familjebilar 2021

Är det dags att byta din gamla pärla och investera i en ny familjebil? Då är komfort, rätt utrymme och framförallt säkerhet avgörande kriterier för vilken bilmodell du väljer att lägga dina slantar på. Som hjälp på traven har vi listat de 5 bästa bilmodellerna som kan passa just din familj.

Här är Waykes topp 5 familjebilar 2021 du borde ta en extra titt på:

1. Volvo XC60

Att Volvo är en av de ledande bilmärkena på marknaden inom kategorin säkerhet är sedan länge vida känt. Bland alla deras bilmodeller hittar vi Volvo XC60 längst upp på topplistan. Användandet av innovativa säkerhetsfunktioner och avancerad teknik gör Volvo XC60 till en familjebil av hög rang. Samt, med ett generöst bagageutrymme och plats för 5 personer behöver du inte tänka på om du får plats med matkassar, bilbarnstol och barnens fritidsutrustning på en och samma gång.

2. Volkswagen Tiguan

Den tyska biltillverkaren Volkswagen har levererat flera klassiska bilmodeller sedan starten år 1937. Ett exempel är den ikoniska “bubblan” som är Volkswagens mest kända modell genom tiderna i Sverige. Men har du koll på deras familjebilar? Volkswagen erbjuder flera modeller som kombinerar innovativ teknik med praktiska vardagslösningar. Men den välbyggda och rymliga Volkswagen Tiguan tar hem förstapriset. Den uttrycksfulla designen i kombination med hög standard på familjevänliga funktioner är unika faktorer som särskiljer Tiguan från dem andra. svart-volkswagen-tiguan

3. BMW 5-Serie

Ända sedan 1970-talet har BMW varit ett bilmärke att räkna med på tävlingsbanorna i olika motorsporter. Men biljätten levererar inte bara racerbilar i världsklass utan också familjevänliga kombibilar. BMW 5-serie är en större bilmodell som har gjort sig känt för att erbjuda utmärkta köregenskaper, komfort och praktiska lösningar. Vill du komma bort från SUV-hetsen och satsa på en av Sveriges mest populära kombibilar, då är BMW 5-Serie en intressant kandidat!

4. Audi A6

Audi A6 passar perfekt som både tjänste- och familjebil. A6:an är även Waykes mest populära modell från Audi, mycket på grund av den höga komforten och moderna känslan. Den nya generationen A6 modeller har flera olika typer av assistanssystem inbyggt i bilen, vilket bidrar till en säkrare körning. Dessutom är designen i den nya generationens interiör utvecklad för att ge alla passagerare mer ben- och huvudutrymme än tidigare. svart-audi-a6

5. Skoda Superb

Skodas slagkraftiga “simply clever” kan tänkas vara ett reklamtrick för att stärka sitt varumärke, men lever bilmärket upp till sin slogan? Det gör de! Ett exempel är den populära bilmodellen Superb som har ett assistanssystem som hjälper föraren via flera banbrytande funktioner. Vidare har Skoda Superb tilldelats det maximala 5-stjärniga betyget i Euro NCAP-kraschtest, vilket understryker den höga säkerhetsstandarden för Skoda-modellen. Detta gör att Skoda Superb är en av de mest säkra familjebilarna på marknaden.

Vi hoppas att du med hjälp av ovanstående tips lyckas välja en bil som passar just dig och din familj. Och om du vill köpa bil av en bilhandlare eller köpa bil privat så kan du vända dig till oss för att få de bästa råd på vad du bör tänka på.

Fabian Muñoz Humeres
Fabian Muñoz Humeres
Uppdaterad fredag 22 december 2023
Publicerad tisdag 26 oktober 2021

Relaterade fordon

Laddar...

Relaterade artiklar

Laddar...

Sälj din bil snabbt, tryggt och kostnadsfritt

Fyll i ditt registreringsnummer och miltal för att ta emot bud från handlare
mil