Laddar...

Nya och begagnade Audi A6

I Sverige hör Audi A6 till en av de mest populära bilarna i premiumsegmentet. A6 fungerar lika bra på landsväg som vid innerstadskörning. Ljudnivån i kupén är låg vilket ökar känslan av komfort, särskilt när du kör länge.

Bilen har en digitaliserad interiör som är helt fri från knappar och reglage. Istället styrs olika funktioner i bilen med hjälp av två pekskärmar. Bagageutrymmet är generöst och de bakre ryggstöden går att dela i tre delar, så att du enkelt får plats med golfklubbor eller annat som är otympligt att packa i bilen.

I standardutrustningen ingår många finesser. Du kan justera fjädringen och därmed anpassa körningen efter underlaget. Förinställda körprofiler som eko- och komfortläge anpassar växling och gasrespons, vilket ger en stabil och trygg körning på vägarna.

Waykes omdöme – Därför är Audi A6 en bra bil

Audi A6 är den perfekta bilen för dig som gillar stil och kvalitet. Med en Audi A6 får du en rymlig bil i modern design där de högteknologiska funktionerna och detaljerna avlöser varandra. Modellen är sportig, men ändå bekväm och rymlig. Om du föredrar en bil i toppklass och är redo att betala för det kan Audi A6 definitivt vara ett intressant alternativ för dig.

Populära versioner:

Visa mer