Laddar...

Nya och begagnade Volvo XC60

Om du söker en rymlig familjebil som är smidig att köra även i stadsmiljö, vågar vi påstå att Volvo XC60 är det perfekta alternativet. Det här är en mellanstor SUV som invändigt har gott om plats för hela familjen. Modellen erbjuder hög komfort, även för längre bilresor. Inte minst har den ett generöst bagageutrymme med mycket lastkapacitet.

Eftersom bilen bland annat är utrustad med kollisionsvarning och autobroms, kan även en förare med mindre körvana tryggt navigera i trafiken med XC60. Den senaste modellen av XC60 släpptes 2017 och sedan dess har den både lovordats av journalister och vunnit priser för sin prestanda och säkerhet.

Waykes omdöme – Därför är XC60 en bra bil

Att Volvo XC60 syns så ofta på våra vägar är förstås ingen slump. Tack vare decennier av svensk ingenjörskonst är Volvo fortfarande en bil i världsklass. I en och samma bil får du elegans och svåröverträffad bekvämlighet, samt hög körsäkerhet och prestanda.

I Sverige har Volvo dessutom ett utarbetat och landsomfattande servicenätverk. Något som alltid gör det enkelt att få bilen servad och underhållen. Kort och gott, Volvo XC60 med sin stilrena men likväl gedigna design, har faktiskt det mesta du kan begära av en familjebil

Populära motoralternativ:

Visa mer