Laddar...

Nya och begagnade Skoda Superb

Bilmodellen Superb från Skoda är en av marknadens största kombibilar. Men till en betydligt lägre prislapp. Biltillverkaren har avslöjat att den nya generationen kommer att vara ännu lite rymligare och dessutom ännu mer säker. 

Den tjeckiska bilmodellen övertygar med en genomtänkt insida där förarpositionen är bekvämt placerad i förhållande till ratt och instrumentpanel. Benutrymme är ingenting du får problem med. Ställer du in förarstolen i normalläge har nämligen en lång person fortfarande generöst med benutrymme.

Karossens minimalistiska linjer ger bilen ett stilfullt utseende med sportiga inslag. De läckra LED-ljusen på fronten bidrar än mer till bilens eleganta utsida. Superb imponerar även med smarta funktioner som isskrapa i tanklocket och löstagbar bagagerumsbelysning.

Räkna med en smidig körupplevelse eftersom bilen är utrustad med samma kraftfulla motor som många Volkswagen-bilar. Dessutom kan du öka säkerheten med Skodas smarta förarassistanssystem som anpassar körningen utifrån rådande trafikomständigheter.

Waykes omdöme – därför är Skoda Superb en bra bil

Barnfamiljer kommer att älska Skoda Superb tack vare det rymliga bagageutrymmet som sväljer 660 liters last. Med den bakre raden nedfälld får du in över det dubbla. Med tanke på att modellen hållit hög klass på alla plan hittills är det knappast en dum idé att satsa på en Skoda Superb.

Visa mer