Laddar...

Nya och begagnade BMW 5-serie

BMW:s 5-Serie finns att köpa i flera modeller. 5-serien passar precis lika bra på landsväg som i storstaden tack vare sitt adaptiva chassi och aktiva integralstyrning som höjer kördynamiken. BMW 5-serien finns som diesel, bensin eller hybrid och bränsleförbrukningen är relativt låg med tanke på de kraftfulla motorerna.

Det finns gott om utrymme för både förare och passagerare med bekväma säten som höjer komforten för alla som sitter i bilen.

5-serien är utrustad med ett modernt förarassistanssystem som hjälper till att öka säkerheten när farliga situationer uppstår på vägen. I de nyare modellerna från 2020 och framåt hittar du även en City-bromsfunktion. Den bromsar automatiskt när den upptäcker att det kan ske en potentiell krock och är extra användbar i stadstrafik.

Waykes omdöme - därför är BMW 5-serie en bra bil

BMW 5-Serie är mer än bara en bil - det är en symbol för prestanda och lyx. Den har en elegant design och noggrant utformade interiör. Det ger dig en exklusiv och bekväm atmosfär att njuta av under varje resa.

Med bilarnas kraftfulla motorer och dynamiska köregenskaper, kombinerat med tillräckligt utrymme både inne i bilen och i bagaget, är det inte konstigt att de blivit så omåttligt populära. 5-serien är en favorit hos många som söker BMW:s ikoniska stil och höga prestanda.

Populära modeller:

Visa mer