Laddar...

Nya & begagnade Skoda

Ända sen Skoda Auto blev ett dotterbolag till Volkswagen, 1991, så har de haft en stark tillväxt på marknaden. Idag är Skoda Auto ett av de mest välkända bilmärkena i Europa. Skodas bilmodeller är kända för att vara praktiska och bekväma, med en bra balans mellan prestanda och bränsleekonomi.

Under åren har Skoda tagit fram många bilmodeller och här är några de populäraste:

●     Skoda Enyaq

●     Skoda Kodiaq

●     Skoda Octavia

●     Skoda Superb

●     Skoda Fabia

●     Skoda Kamiq

Bilmärket Skoda är känt för för att erbjuda mycket för pengarna. Många av deras modeller är välutrustade och har en hög säkerhetsnivå jämfört med andra bilar i samma prisklass. Merparten av deras bilar har också en stor lastkapacitet och mycket utrymme, vilket gör dem till ett bra val för familjer eller personer som ofta transporterar mycket bagage.

Begagnade bilar från Skoda

Begagnade bilar från Skoda anses vara ett bra val för köpare som söker en prisvärd, pålitlig och rymlig bil. De är kända för att ha en hög kvalitet och bra bränsleekonomi. De är också kända för att ha en lång livslängd, och många modeller har en historia av att köra flera tusen mil utan större problem.

När man köper en begagnad bil är det viktigt att göra lite research innan. Vi har förenklat processen för dig som köpare genom att alltid ta in data från flera externa källor, och kontrollera äktheten på registreringsnumret. Det gör att du alltid kan lita på våra annonser även fast de är inlagda i vårt system direkt av en säljare.

Går du i tankar att sälja din Skoda så kan du enkelt ta första steget här hos oss. Vi erbjuder ett sätt som är enkelt och gratis, där du inte heller binder upp dig på någonting. Det går till så att du skriver in din bils registreringsnummer och antal mil som din bil gått. Därefter så kontaktas du med ett bud från en eller flera av våra seriösa handlare. Ångrar du dig så kan du när som helst tacka nej till bud och får du ett bud som du vill gå vidare med så kan du känna att du är i trygga händer då våra handlare sköter allt pappersarbete.

Stort utbud av modeller

Skoda erbjuder ett antal olika bilmodeller som är indelade i olika serier. Den kompakta serien består av bilar som har en bra balans mellan prestanda och bränsleekonomi. Det är en praktisk bil som känns rymlig och säker. Skoda har också en mellanklass serie som är lite större än bilarna i den kompakta serien.

Den kanske mest populära serien är familjebils serien som har lite större och rymligare bilar. Det är bilar med en kombination av rymlighet, komfort och prestanda. Sedan har vi SUV serien där modellerna är kända för att man sitter högt upp och får en väldigt bra sikt över körningen.

Elbilar från Skoda

Skoda har utvecklat flera elbilar under årens lopp. Planerna som kommunicerats nyligen är att man arbetar på att få fram tre stycken nya elbilar fram till år 2026. Det är en satsning som innebär att Skodas mål för antalet elektrifierade modeller 2030 höjs från 50 till 70 procent.