Laddar...

Nya och begagnade Skoda Scala

Bilmodellen Scala från Skoda är en halvkombi som ligger i mindre mellanklassen, ungefär som Volkswagen Golf. Bilen erbjuder förvånansvärt bra utrymme både för passagerare och bagage. Matkassar, barnvagn eller golfbag kommer garanterat att få plats. Dessutom erbjuder baksätet gott om benutrymme även för långa passagerare. En fördel är också att Scala finns i ett flertal färger, så sannolikheten finns att du kan hitta en i just din favoritfärg.

Skoda Scala började tillverkas år 2019 och har redan vunnit i popularitet bland bilägare som vill ha en smidig bil som är bränsleeffektiv. Bilmodellen är en ersättare för Skoda Rapid.

Waykes omdöme – därför är Skoda Scala en bra bil

Skoda Scala är en av våra favoriter i sin klass, mycket tack vare det stora bagageutrymmet. Bilen har också en ergonomisk design och den är skön att köra även om du ska ta dig långa sträckor. Komforten gäller även för dina passagerare. Bilens skärm är stor och tydlig, vilket också är ett plus.

Skoda Scala är en prisvärd bil som även är kostnadseffektiv. Den är bränslesnål och passar utmärkt för pendling. Vi tycker också om att bilen har fem dörrar, vilket underlättar om ni ofta är många i bilen. Skoda Scala passar både familjer och dig som alltid kör själv. Den har helt enkelt någonting för alla.

Visa mer