Laddar...

Nya och begagnade Skoda Octavia

Tittar du på en Octavia har du sannolikt familj eller kanske husdjur. Det är nämligen en rymlig kombibil som dessutom kan vara en lagom dragbil. Du kan med andra ord få plats med både familjen och dra husvagnen, eller packa bilen och haka på hästtransporten.

De allra flesta modellerna av Octavian är bensindrivna, men det finns även nyare modeller som är laddhybrider. Genom att välja en hybrid får du vad många experter kallar för "supermiljöbil", eftersom den går på både el och bränsle.

Skoda har från början byggt bilar på överblivet material från Volkswagen, vilket gör att det dels är enkelt att hitta reservdelar och dels att det garanterar en viss kvalitet. Tillverkaren Skoda håller en hög standard i alla sina bilar och Octavian är inget undantag. Det är en praktisk modell med gott om utrymme i hela bilen. Likväl i baksätet som bagageutrymmet.

Waykes omdöme – därför är Skoda Octavia en bra bil

Tack vare att alla detaljer är väl genomtänkta är Skoda Octavia enligt många en väldigt bekväm bil att köra. Att den dessutom är bränslesnål skadar inte heller. Här får du med andra ord en bil som verkligen har plats för allt du behöver, utan att den blir sanslöst dyr i drift.

Visa mer