Laddar...

Nya och begagnade Skoda Enyaq iV

Enyaq iV från Skoda är samma bilmodell som Enyaq, med skillnaden att den drivs av el. Det är inte bara fördelaktigt för miljön, utan även för plånboken. Bilmodellen är den första helt elektriska SUV:n från Skoda och den erbjuder lång räckvidd och snygg design. Bilen är prisvärd i jämförelse med ett flertal andra helt eldrivna SUV-modeller från konkurrerande tillverkare.

Det finns flera tillval på bilen, vilket gör att du kan hitta allt från fyrhjulsdrift till travel assist, en funktion som ger en säkrare och smidigare körning på vägarna. Bagageutrymmet är stort, större än det du hittar i Volkswagens elbil ID4. Räckvidden är dessutom upp till 539 km på en laddning, men här bör du var medveten om att det finns olika räckvidd på batterierna i bilmodellen.

Waykes omdöme – därför är Skoda Enyaq iV en bra bil

Helelektriska bilar är på tapeten och vill du ha ett prisvärt alternativ bör du ta en närmare titt på Skoda Enyaq iV. Eftersom det här är en relativt ny bilmodell kan du räkna med modern design och en del finesser. Dessutom finns den i ett flertal härliga färger, såsom klassiskt svart och blänkande rött. Fem personer sitter rymligt i bilen och som förare sitter du bekvämt både under långa och korta turer.

Visa mer