Laddar...

Nya och begagnade Skoda Kamiq

Letar du efter en rymlig SUV för familjen med gott om utrymme till ett utomordentligt pris är Skoda Kamiq ett bra val för dig. Kamiq finns i flera olika modeller, såsom bensin eller gasdriven. Den är perfekt för dig som söker en trygg slitvarg för vardagens måsten.

Det är en säker bil att köra på vägen med en rad olika assistansfunktioner som ökar säkerheten och underlättar bilkörningen. Med funktionen lane- & front assist hjälper bilen dig att hålla dig i körfältet, samtidigt som den håller ett bra avstånd till bilen framför. Råkar du ut för en olycka ser multi-kollisionsbromsen till att få stopp på bilen.

Vid knepig parkering hjälper park assist dig att parkera. Du har även hjälp av en backkamera och flertalet parkeringssensorer. Skoda Kamiq fick 2019 högsta betyg av Euro NCAP i deras krocktester, vilket visar att Skoda tar din säkerhet på allvar.

Waykes omdöme – därför är Skoda Kamiq en bra bil

Skoda Kamiq är en utomordentlig familje-SUV med låg bränsleförbrukning och mycket hög säkerhet. Den kommer med många olika säkerhetssystem som hjälper även den ovana bilisten att köra fordonet på ett säkert sätt.

Komforten i bilen är bra med gott om utrymme både i fram- och baksätet för hela familjen. Passar i såväl stadstrafik som för längre resor med sitt stora bagageutrymme.

Visa mer