Laddar...

Nya och begagnade Skoda Karoq

Den kompakta suven Skoda Karoq presenterades för köparna 2017. Den har sedan dess blivit en populär bil, mycket tack vare att den är både prisvärd och väldesignad. Skoda Karoq har fått höga betyg i olika säkerhetstester och är en lättmanövrerad och stabil SUV.

Den höga markfrigången gör att Karoq klarar offroad-terräng riktigt bra, perfekt om camping ute i skogarna är helgernas aktivitet. Skoda Karoq är dessutom en bekväm långmilare att köra. Du sitter lite högre, vilket ger bra översikt över vägbana och omgivningar. Både passagerare och förare sitter komfortabelt i ergonomiska stolar med gott om utrymme för ben och huvud. Den stora instrumentbrädan ger som i det flesta suvar en anings känsla av arbetsbänk. Men den är snyggt avskalad, praktisk och funktionell.

Suvens profil är åt det fyrkantigare hållet, en fördel om vi ser till lastning. Skoda Karoq har inte största lastutrymmet i klassen, men just designen gör det möjligt att utnyttja det maximalt.

Waykes omdöme – därför är Skoda Karoq en bra bil

Skoda Karoq är en käck liten tjeck som passar ypperligt som familjebil, vare sig du bor på landet eller i stan. Funktionalitet står i fokus, vilket en SUV ska erbjuda. Med både bra köregenskaper på vägarna och framkomlighet i lättare terräng är den lika perfekt för turen till ICA som för att leta kantarellställen.

Visa mer