Laddar...

Nya & begagnade Kia

Kia är ett sydkoreanskt bilmärke som grundades 1944. Från början tillverkade Kia cyklar och motorcyklar. Men började tillverka bilar på 1970-talet. Kia är idag en del av det koreanska företaget Hyundai-Kia Automotive Group och är ett av världens snabbast växande bilmärken.

Kia har under åren tagit fram många populära bilmodeller, några av de mest populära är:

●     Kia EV6

●     Kia Niro

●     Kia Sportage

●     Kia Optima

●     Kia Sorento

●     Kia Ceed

Kia har en stark närvaro på den globala marknaden och har försäljning och tillverkning på plats i många länder. Tack vare att Kia har ett brett nätverk av återförsäljare och serviceverkstäder så är det lätt att få hjälp om något går sönder eller om man behöver göra en service på bilen. Kia har också blivit kända för att långa garantier på sina bilar vilket uppskattas av många.

Begagnade bilar från Kia

På begagnatmarknaden är Kias bilar kända för att vara ett bra val. Deras modeller håller bra kvalitet och till rimliga priser. Att Kia har sina långa garantier är också något som ses som ett plus hos kunderna som köper begagnat. Utbudet på modeller är ganska stort vilket gör att det är enkelt att hitta något som passar ens behov.

Hos oss kan man enkelt sortera och filtrera fram alla modeller som vi har, både nya och begagnade. Vi är en trygg marknadsplats som gör det enkelt för säljare och köpare. Varje annons som ligger hos oss har gått igenom flertalet kontroller. Vi använder alltid data från flera externa källor för att säkerställa att varje annons har korrekt information.

Har du en Kia som du vill sälja så går det utmärkt att använda vår tjänst. Du skriver in ditt registreringsnummer, hur många mil bilen gått och dina kontaktuppgifter. Därefter så kan en eller flera av våra seriösa handlare kontakta dig direkt med ett bud på bilen. Genom att göra en annons så binder du inte upp dig till någonting, du kan när som helst tacka nej till bud och ta bort annonsen. Allting är gratis och väljer du att gå vidare med ett bud så kommer den handlaren att sköta all pappershantering så du slipper tänka på det.

Stort utbud av modeller

Som de flesta bilmärken så har även Kia ett brett utbud av olika bilmodeller. Det finns lite mindre kompakta modeller som är kända för att vara bränslesnåla och lätta att parkera. Sen finns det ett par modeller som är i det mellanstora segmentet. Dessa modeller är kända för att bra komfort och utrustning. Samtidigt som de är sportiga och kraftfulla bilar.

Kia har även SUV:ar, där Sorento och Sportage är två kända bilmodeller. Dessa modeller är framförallt kända för att vara praktiskt rymliga, med hög utrustningsnivå och låga driftskostnader.

Elbilar från Kia

Kia arbetar kontinuerligt med att utöka sitt sortiment med laddhybrider och elbilar. De har redan hunnit med att producera en hel del modeller, som Niro EV, Soul EV, e-Niro och EV6. Det sker även en hel del arbete med tekniken som ska göra att bilarna klarar sig längre på varje laddning och att det går snabbare att ladda sin elbil.

Visa mer