Laddar...

Nya och begagnade Kia Ceed

Bilmärket Kia har tagit sig högt på listan över populära bilar och Kia Ceed är en av deras flaggskeppsmodeller. Det är en halvkombi som har gott om utrymme för både förare och passagerare. I bagageutrymmet har du plats för familjens semesterpackning eller en barnvagn plus ett par matkassar.

En annan fördel med Kia Ceed är att det är en kostnadseffektiv bil. Den är både billig i inköp och drift, något som gör den perfekt även för dig som pendlar och kör mycket. Bilen är bekväm att köra och har de flesta funktioner du behöver, utan att det blir för mycket nytt att lära sig.

Waykes omdöme – därför är Kia Ceed en bra bil

Till att börja med kan sägas att Ceed är en riktigt snygg bil. Den har en bra storlek och gott om utrymme för allt både du och familjen behöver. Skärmen är lätt att använda och sitter bra till, för att du ska se den ordentligt.

Här finns inte en massa onödiga finesser, vilket gör det till en praktisk bil där du får mycket kvalitet för pengarna, eftersom den håller hög standard i övrigt. Du som vill ha en kostnadseffektiv och dessutom snygg bil för pendling och vardagspussel kommer att ha både nytta och nöje av en Kia Ceed.

Visa mer