Laddar...

Nya och begagnade Kia Optima

​​Om du söker en rymlig och praktisk kombi med en bra hybridmotor kan en Optima vara en bil för dig. Det är nämligen en modellen på laddhybrid som klarade sig utmärkt i testerna gjorda av Teknikens Värld. Just laddhybriden är en väldigt populär modell av Kia Optima, men den finns även som diesel- och bensindriven modell.

Med tanke på att en laddhybrid är en kombination av både en elmotor och en bränslemotor, är den ett smidigt alternativ för dig som vill ha en mer miljövänlig bil som inte är en ren elbil. Designen på själva insidan av bilen ger en känsla av både lyx och kvalitet.

Waykes omdöme – därför är Kia Optima en bra bil

Eftersom Kia har kommit väldigt långt i sitt arbete med att producera kvalitativa bilar är Optiman inte heller något undantag. Den har en hög komfort och ger hela familjen tillräckligt med utrymme när ni ska ut och åka. Bagageutrymmet är rymligt och har plats med en hundbur, utan att det blir trångt att lasta in mer saker.

För många är Kia synonymt med ett prisvärt varumärke som levererar bilar med kvalitet. Dessutom har de högt fokus på säkerhet, vilket syns i funktionerna även hos Kia Optima.

Visa mer