Laddar...

Nya & begagnade Renault

Renault är ett franskt bilmärke som grundades 1899 av de tre bröderna Louis, Marcel och Fernand Renault. Renault är känt för innovativa teknologier, redan på 70-talet så introducerade man turbomotorer i Formel 1.

Renault har lanserat många populära bilmodeller genom åren, här är de vanligaste modellerna:

●     Renault Zoe

●     Renault Arkana

●     Renault Clio

●     Renault Captur

●     Renault Megane

När Renault började lansera bilmodeller för den breda massan, på 1900-talet, var bilmarknaden dominerad av dyra och exklusiva bilar som endast rika kunde köpa. Renault blev då ett av de första bilmärkena som erbjöd billigare bilar genom massproduktion. Att massproducera delar och effektivt sätta ihop delar till bilar så fick man ner kostnaden enormt, vilket i sin tur gjorde det möjligt att erbjuda vanliga människor bilar.

Renault fortsatte att utveckla bilmodeller anpassade för den breda massan. Under tidigt 1900-tal lanserade man flera olika modeller som blev kända för sin driftsäkerhet och pålitlighet. Det här gjorde att Renault kom att bli ett av de ledande bilmärkena i Europa och världen.

Begagnade bilar från Renault

Renault är ett välkänt och respekterat varumärke på begagnatmarknaden. De har lanserat många olika modeller och flertalet av dessa är populära. Renault är känt för att tillverka pålitliga och driftsäkra bilar. Många av deras bilar fortsätter att köras länge efter att de har köpts begagnade. Renault har en bra support och det är lätt att hitta reservdelar och verkstäder. Det förenklar arbetet med att hålla bilen i bra skick under flera år.

Vi erbjuder en trygg marknadsplats där det är enkelt för köpare att hitta sin nästa bil. Våra trygga handlare lägger löpande in annonser på bilar som finns till salu både nya och begagnade. Vi använder oss sedan av flera olika datakällor för att säkerställa informationen. På så vis kan du alltid känna dig trygg med att informationen i annonserna är korrekt.

Du kan också sälja din bil på ett enkelt sätt genom oss. Du lägger bara in ditt registreringsnummer, kontaktuppgifter och hur många mil bilen har gått. När din annons är inlagd så kan våra handlare kontakta dig och lämna bud på din bil. Det här är helt gratis för dig och du förbinder dig inte till någonting, väljer du att avbryta och ta bort annonsen så går det bra att göra när som helst.

Många populära modeller

Renault har funnits under många år och har på den tiden hunnit lansera en hel del bilmodeller.

Renault har en rad av olika familjebilar som passar de som ofta åker hela familjen eller där man vill ha plats för lite fler passagerare eller bagage. Vill man sitta lite högre upp så finns det SUV:ar. Här har man fördelen av att sitta ganska högt upp. SUV:arna är även bra rustade för körning i terräng.

Renault har också ett brett utbud av transportbilar (arbetsbilar) som tex Renault Kangoo, Renault Trafic och Renault Master

Elbilar från Renault

Renault arbetar aktivt med utveckling av nya elbilar. Det har även satsats en del på autonom körning mot att göra det enklare och säkrare att köra elbil. För att göra elbilar mer tillgängligt och ett attraktivt val så har Renault breddat sitt nätverk av laddstationer och utvecklat antalet laddstationer runt om i världen.

Visa mer